-
لینک از یک مطلب به مطلب دیگر در جوملا
سلام دوستان من میخواستم تو یه صفحه از سایتم یک لیست قرار بدم مثلا: یه لیست که همه موارد اون لیننک هست که باکلیک روی هر مورد مطالب اون صفحه نمایش داده بشه که هر مورد هم یک مطلب جداگانه هست که تو جوملا ایجاد شده.من برای لینک دادن هر مطلب به صفحه مربوط به خودش از آدرس اون صفحه استفاده میکنم ولی به صفحه مدیریت جوملا /مدیریت مطالب/مطلب مورد نظر میره و تو سایت نمایش داده نمیشه!!!!!!!!!!!!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-03-2012 02:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
شما میتونید برای مطالب یک لینک از طریق آیتم منو ایجاد کنید و آدرس ایجاد شده از طریق این منو را درج کنید.
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
ببخشید من متوجه نشدم منظورتون چیه !یعنی یه جایی یه منو ایجاد کنم و اون منو رو تو سایت نمایش بدم بعد آدرس اون رو بردارم؟؟
-
-
بله. یک منو ایجاد میکنید (میتونید در سایت نمایش ندهید) که به مطالبتون لینک شده و بعد از لینکهایی که توسط آن منو برای مطالب ایجاد شده استفاده میکنید.
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون حل شد خیلی وقت بود ذهنم رو درگیر کرده بود خیلی لطف کردید
-
-
من با استفاده از ادیتور jce داخل یک مطلب لینک یه مطلب یا مقاله رو درج می کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یکی از خوبی*های این کار اینکه با SEO سازگاری کامل داره و دردسر خاصی نداره و به راحتی می شه از پیوند تماس ها، وب*لینک*ها، محتوا و منوها رو قرار داد
فقط می خواستم بدونم از لحاظ امنیتی مشکلی پیش نماید؟
-
-
سلام
فقط می خواستم بدونم از لحاظ امنیتی مشکلی پیش نماید؟
ويرايشگر خود جوملا 1.5 توي نسخه ي 1.5.14 مشكلي امنيتي داشت كه رفع شده. معمولاً از ويرايشگر راحت نفوذ مي كنند و به راحتي شل آپلود مي كنند توي سايت.
بنا بر اين توصيه مي كنيم استفاده نكنيد. البته jce معتبره
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)