-
افزونه های اختصاصی
با سلام
دوستان من چند سوال داشتم که خواهش میکنم به طور کامل بهم جواب بدین. اینجا بهترین انجمنی بود که توی این مدت پیدا کردم! بخاطر جواب دادن خیلی زود
- آیا افزونه ای وجود داره که بتونیم مطالب آموزشی رو بصورت کاملا پیشرفته به وب ارسال کنیم؟
- افزونه پیشرفته ای که برای مدیریت یک وبسایت از نوع دانلود استفاده میشه چیه؟
- بهترین افزونه برای راه اندازی یک فروشگاه با کلی امکانات چیه؟
- افزونه برای راه اندازی پرتال تبلیغاتی چیه؟ مثل سایت ایستگاه
- و خلاصه اینکه من دنبال افزونه ای هستم برای ایجاد پرتال کاریابی با امکانات زیاد
البته مهم نیست که این افزونه ها پولی باشن یا رایگان ولی اگه فارسی باشن بهتر هست. خواهشا اگه لینکی هم نبود اسمش برام کافیه
از زحمات همه دست اندرکاران جوملا فارسی ممنونم. خیلی خیلی سایت پرمحتوایی دارین. به خودم خوش آمد میگم که باعث شدین به دنیای زیبای جوملا وارد بشم
بهترین انگیزه ای که برام داست فقط سخاوتی بود که همه دوستان انجمنی دارند. چرا که هیچ چشم داشتی نسبت به زحمات خود ندارند
منتظر راهنمایی ها هستم
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از cvastos عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
03-04-2012 12:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
- آیا افزونه ای وجود داره که بتونیم مطالب آموزشی رو بصورت کاملا پیشرفته به وب ارسال کنیم؟
متوجه منظورتون نشدم
- افزونه پیشرفته ای که برای مدیریت یک وبسایت از نوع دانلود استفاده میشه چیه؟
فوکا دانلود و جی دانلود می توانند گزینه های خوبی باشند.
- بهترین افزونه برای راه اندازی یک فروشگاه با کلی امکانات چیه؟
virtuemart یگ گزینه بسیار مناسب برای راه اندازی فروشگاه می باشد.
- افزونه برای راه اندازی پرتال تبلیغاتی چیه؟ مثل سایت ایستگاه
در حال حاظر نمونه خاصی یادم نیست
ولی احتمالا میتوانید از K2 برای این مورد استفاده نمایید
- و خلاصه اینکه من دنبال افزونه ای هستم برای ایجاد پرتال کاریابی با امکانات زیاد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
ویرایش توسط محمد محسنی : 03-04-2012 در ساعت 01:32 PM
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
محمد محسنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
متوجه منظورتون نشدم
فوکا دانلود و جی دانلود می توانند گزینه های خوبی باشند.
منظورم از قسمت اول ( سایت آموزشی ) اینه که بتونیم مطالب رو به وسیله افزونه اداره بکنیم و امکانات بیشتری براش داشته باشیم.
درضمن از بابت معرفی اون دوتا افزونه ممنونم ولی بقیه چی؟
-
-
سلام
لطفا پست قبلی رو دوباره بررسی کنید.
توضیح اضافه تری نیاز هست؟
موفق باشید
-
-
آقای حمیدی با عرض پوزش
من دنبال افزونه ای هستم که بتونم مطالب آموزشی رو به صورت پیشرفته در وب انتشار بدم. یعنی مطالب دارای لینک دانلود اتوماتیک باشن، بصورت دقیق بتونم دسته بندی بکنم، امکان اعضا ویژه براشون داشته باشم
برای قسمت دانلود: میخوام جزئیات دانلود رو داشته باشم. امکان اسکرین شات و جلد نرم افزار و ... رو داشته باشه، توضیحات و نیز قسمت اعضا ویژه
برای فروشگاه : واقعا یک فروشگاه زیبا و حرفه ای میخوام با هر امکاناتی که میتونه فروشگاه داشته باشه
برای پرتال تبلیغاتی همانطور که گفتم وبسایتی همانند ایستگاه کافیه، البته اگه بهتر هم بود چه بهتر
برای قسمت کاریابی هم: عین بنگاه های کاریابی باشه، امکان ثبت کارکن و کاریاب و نیز امکان ثبت مدیر و کارفرما رو داشته باشه ( اتوماتیک باشه بهتره : یعنی کاربر خودش ثبت بشه و بصورت اتوماتیک پیشنهادات انجام بشه )
این کل افزونه هایی هست که دنبالشون هستم . البته باز هم میگم پولی یا غیر پولی مهم نیست اما فارسی بودنشون بهتره
------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقای محسنی ازتون ممنونم. حتما دنبالشون میرم. خیلی لطف کردین
-
-
سلام
- از K2 استفاده کنید
- از Phoca Download و یا JDownload استفاده کنید
- از Virtuemart استفاده کنید
- از Mtree و یا Sobi استفاده کنید
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این کامپوننت ها را بررسی کنید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)