-
بهم ریختگی قالب در برخی صفحات سایت
سلام من جوملا 2.5.1 رو نصب کردم و از همون قالب پیشفرضی که روی اون هست استفاده می کنم. در بیشتر صفحات مشکلی ندارم اما در برخی از صفحه ها ستون های کناری به زیر مطلب جابه جا میشن یا حتی میرن داخل نوشته ها. باید چه کار کرد؟ چرا این اتفاق می افته
مثلا این صفحه رو نگاه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر توجه کنید می بینید که ماژول های آمار بازدیدکنندگان و حاضرین در سایت رفتن زیر مطلب در حالی که در بقیه صفحات در ستون سمت چپ صفحه هستند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-05-2012 10:43 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به پوشه قالبتون برید در پوشه css و فایل metal.css را پیدا کنید و کد زیر را به آخر اون فایل اضافه کنید
کد:
.yjsquare h4{
border-bottom:1px dashed #222222;
color:#222222;
width:300px;
line-height:52px;
}
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به پوشه قالبتون برید در پوشه css و فایل metal.css را پیدا کنید و کد زیر را به آخر اون فایل اضافه کنید
کد:
.yjsquare h4{
border-bottom:1px dashed #222222;
color:#222222;
width:300px;
line-height:52px;
}
سلام این کار رو کردم ولی فایده ای نکرد. و همون طوری هست.
-
-
سلام
دوستان کسی چیزی دیگه در این مورد به ذهنش نرسید؟
-
-

نوشته اصلی توسط
reza41
سلام
دوستان کسی چیزی دیگه در این مورد به ذهنش نرسید؟
اون کدی در پست های قبل دادم مربوط به قالب پیش فرض جوملاست
چون شما در پست تون صراحتا گفتید که از قالب پیش فرض جوملا استفاده میکنید.
برای عکسهایی که گذاشتید یا باید لینک سایتتون بدید و یا source قالبو تا خدمت تون عرض مشکل از کجاست.
-
-
سلام
فکر می کنم شما به پست من جواب ندادین بلکه به اون پستی جواب دادین که کاملا بی ربط به موضوع در این تاپیک نوشته شده.
چون من عکسی نذاشتم اونی که گذاشتم لینک سایت هست دیگه.
قالب پیش فرض جوملا هم منظورم yougrids هست.
اینم آدرس مجددا:
-
-
سلام
ارسالهای اضافی حذف شدند !
مطالبی که در این صفحه منتشر کردید را از حالت انتشار خارج کنید ببینید مشکل حل میشود یا خیر ! اگر مشکلی نبود یک مطلب را ایجاد کنید و در آن تنها یک کلمه تست بنویسید.
بنده احتمال میدهم که شما از ورد متنهاتون رو منتقل کردید و این موضوع باعث بروز مشکل شده !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
با سلام و تشکر.
مشکل از این جهت بود که در یکی از مطالب یک جدول درج شده بود و این جدول باعث بهم ریختگی صفحه میشد که با حذف اون جدول این مشکل هم برطرف شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)