-
در سایت شما احتمالا به خاطرتداخل بین افزونه ها این اتفاق میفته . ( کانفلیکتکتابخانه های جاوا اسکریپتی موتولز با جی کوئری یا با کدهای جاوا اسکریپت صفحه )
این افزونه ها رو تست کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط pop123 : 06-23-2012 در ساعت 07:00 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-23-2012 06:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من این ماژول را نصب کردم و مطلب و مجموعه ای را هم براش گذاشتم ولی فقط عنوان ماژول ثابت نمایش داده میشه
لطفاً برسی کنید
البته منظورم ماژول artnewsticker_j2.5.2 بود
ویرایش توسط javad-nagizadeh : 11-28-2012 در ساعت 09:47 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
pop123
در سایت شما احتمالا به خاطرتداخل بین افزونه ها این اتفاق میفته . ( کانفلیکتکتابخانه های جاوا اسکریپتی موتولز با جی کوئری یا با کدهای جاوا اسکریپت صفحه )
این افزونه ها رو تست کنید
سلام من این ماژول را نصب کردم ولی این فقط عنوان مطلب را نمایش میده و یه لینک به مطلب میده
نمیشه بدون لینک و محتوای مطلب را نمایش بده مثل خیلی از سایتهای خبری .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)