نوشته اصلی توسط
arashmmm1414
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
آقا کار شما درسته ...
ولی به قول شما من منظور رو بد می رسونم
چون ظاهرا بازم منظورم رو بد رسوندم و بازم مشکل حل نشد
در خصوص پست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید تو سمت راست صفحه سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یک منوی اصلی دارم که زیرش چند زیر منو هست با عناوین (صفحه اول،گالری عکس،ارتباط با ما) اگر رنگ زمینه منوی اصلی رو ببینید آبی رنگ هستش خوب حالا سایر منوهای دیگر (روابط عمومی،اخبار شهرداری،واحدهای شهرداری و ...) که با قابلیت Custom_Menu ساخته شده الان رنگ زمینه شون سبز هستش من میخوام این رنگ زمینه رو مثل همون منوی اصلی ، آبی رنگ کنم ... سپاسگذارم از راهنمایی های شما
تا اینجا راهنمایی هایی رو کردید هرچند مشکل من حل نشد ولی خیلی مفید بود چون از اوونها به چیزای دیگه ای دست پیدا کردم و چیزایی یاد گرفتم که خیلی به دردم خورد ...
آقا شما هر دفعه یک چیزی میگین
اگر این کد رو به انتهای فایل template.css اضافه کنید منوهای سمت راست صفحه آبی میشوند.
کد:
a.mainlevel {color:#0B709F;}
.module_menu li a:hover, a#active_menu:link, a#active_menu:visited {color:#0B709F;}
علاقه مندی ها (Bookmarks)