-
این سایت از چه ماژولی استفاده کرده
میخواستم بدونم این سایت واسه درست کردن همچین فرمی چه افزونه ای رو استفاده کرده؟
من واسه سایتم یه امار مثل همین میخوام بزارم منتها توی تبهام.
البته اگه پایین تر هم نگاه کنید تب ها رو هم به این صورت کار کرده ، من میخوام یه چیزی مثل همین درست کنم. ولی نمیتونم چجوری بفهمم که از چه افزونه ای استفاده کرد. با تشکر
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایتش جوملایی هست فقط نمیدونم چطور میشه تشخیص داد از چه ماژولی استفاده کرده.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-04-2012 02:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ممنون که جواب دادید.
میشه لطفا بگید کلا این حالت کردن رو به چه شکلی میتونم داشته باشم ؟ ماژول، کامپوننت ، پلاگین، هرچیزی که بتونم یه فرم مثل عکسی که گذاشتم داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید. واقعا بد جوری حیرانم
-
-

نوشته اصلی توسط
fantome10
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخواستم بدونم این سایت واسه درست کردن همچین فرمی چه افزونه ای رو استفاده کرده؟
من واسه سایتم یه امار مثل همین میخوام بزارم منتها توی تبهام.
البته اگه پایین تر هم نگاه کنید تب ها رو هم به این صورت کار کرده ، من میخوام یه چیزی مثل همین درست کنم. ولی نمیتونم چجوری بفهمم که از چه افزونه ای استفاده کرد. با تشکر
آدرس سایت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایتش جوملایی هست فقط نمیدونم چطور میشه تشخیص داد از چه ماژولی استفاده کرده.

برای ساخت ماژول تب میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
-
کاربر مقابل از parsnest عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
parsnest
برای ساخت ماژول تب میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
ممنون.
من ماژول تب رو دارم فقط مشکلی که هست اینه که میخوام توی تبام اونجوری بشه مثل اون تصویر سبزه که گذاشتم. سایتش جوملاست فقط نمیدونم از چه ماژولی استفاده کرده.
به نظرت با چه ماژولی میشه یه همچین فرمی رو طراحی کرد ؟
-
-
کسی نمیدونه چکار باید بکنم ؟ خواهشن کمکم کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
fantome10
کسی نمیدونه چکار باید بکنم ؟ خواهشن کمکم کنید.

این افزونه تجاری اسم اش Clan Roster که محصول شرکت Shape 5 است
لینک خرید این افزونه اینجاست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)