-
عدم نمایش قالب Palermo
سلام
من قالب Palermo رو روی جوملا 2.5.1 نصب کردم. وقتی قالب رو انتخاب میکنم هیچی نمایش داده نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد! کسی میدونه مشکل کجاست و چجوری میشه حلش کرد؟
لینک قالب:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2012 01:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این قالبی که شما نصب اش کردید برای جوملا 1.5 نوشته شده
این موضوع در ویژگیهای لینکی که خودتون گذاشتید نوشته شده.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود
دوست عزیز مقاله زیر حتما به شما کمک خواهد کرد .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
این قالبی که شما نصب اش کردید برای جوملا 1.5 نوشته شده
درسته حالا میخوام ببینم نمیشه کاریش کرد با جوملا 2.5.1 هم کار کنه؟ یعنی همه قالب های جوملا 1.5 این مشکل رو با جوملا 2.5.1 دارن؟
دوست عزیز مقاله زیر حتما به شما کمک خواهد کرد .
اون مقاله رو مطالعه کردم ولی جواب نداد، تو اون مقاله بیشتر ویرایش templateDetails.xml رو توضیح داده، فایل templateDetails.xml تو این قالب مشکلی نداره و به راحتی تو ورژن 2.5.1 نصب میشه، مشکل این قالب بعد از نصبه. با اینحال تغییرات رو روی اون فایل اعمال کردم ولی فایده ای نداشته.
ویرایش توسط mtmob : 03-07-2012 در ساعت 10:15 AM
-
-
درود
بعد از اینکه تغییرات را اعمال کردید برای نصب چه مشکلی دارید ؟
لطفا یک اسکرین شات قرار دهید .
موفق باشید
-
-
درود بر شما
برای نصب هیچ مشکلی ندارم و بعد از نصب پیغام فالب با موفقیت نصب شد نمایش داده میشه. این هم لینک فایل templateDetails.xml ویرایش شده:
مشکل بعد از نصبه که وقتی قالب رو انتخاب میکنم فقط یه صفحه سفید خالی دیده میشه و پیغام خطایی هم نداره که بتونم اسکرین شات بگیرم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)