-
دادن لینک صفحه به منوها
سلام
من کلا منو ها رو پاک کردم و از اول خودم منو وارد کردم..یکی از ایتم های منو من به اسم jquery هست می خوام وقتی که روی این لینک کلیک شد ..صفحه مربوط به توضیحات اون باز شه..
سوال اینکه : این صفحه توضیحات رو چطور درست کنم..و چطور نصبت بدم به لینک داخل منو یعنی تو jquery؟؟؟
با تشکر..
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2012 08:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز از مدیریت مطالب یک صفحه با نام دلخواه ایجاد کنید .
به مدیریت منو ها رفته و یک منو ایجاد کنید و ایتم منو را روی نمایش یک مطلب خاص قرار دهید .
در پارامتر ها منو صفحه مورد نظر خود را انتخاب کنید .
موفق باشید
-
-
سلام
کاری که گفتین رو انجام دادم.. این error میاد..
Not Found
The requested URL /joomla/2012-02-13-11-56-03/jqe.html was not found on this server.
-
-
از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قسمت اضافه کردن فایلهای جاوااسکریپت را به قالب مطالعه کنید.
-
-
سلام
ممنون از پاسخگویی شما..ولی من کاری با اسکریپت ندارم..می خوام وقتی رو آیتم منو کلیک میشه تو یه صفحه جدید موضوع مربوطه بازشه..من asp کار میکنم..کارم طراحی وب هست.. ولی می خوام جوملا هم بلد باشم..ولی وقت خوندن کتابشو ندارم..
-
-

نوشته اصلی توسط
saber mogaddas
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ممنون از پاسخگویی شما..ولی من کاری با اسکریپت ندارم..می خوام وقتی رو آیتم منو کلیک میشه تو یه صفحه جدید موضوع مربوطه بازشه..من asp کار میکنم..کارم طراحی وب هست.. ولی می خوام جوملا هم بلد باشم..ولی وقت خوندن کتابشو ندارم..
blank_ در تمام لینکها باعث میشه که اون لینک در صفحه جدید باز شود.
اگر از مدیریت منوها لینک دادید به مطالبتون پنجره هدف را برروی پنجره جدید ست کنید.
-
-
نه کلا قضیه این نیست ..
تو بالا گفتم لینک مطلب رو که میدم به یه آیتم منو.. وقتی روی اون آیتم کلیک میکنم خطای Not Found رو میده..
چطوری تایین کنم که این مطلب جدید تو یه صفحه جدید نشون داده شه؟
-
-
درود
دوست عزیز تنها راهش همان موردی هست که بنده عرض کردم .
یک بار دیگر امتحان کنید و یک منو و مطلب جدید ایجاد کنید و نتیجه را اعلام کنید . قاعدتا باید درست اجرا شود !!
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)