به نام خدا
با سلام و وقت بخير
با عرض معذرت من مي خوام قسمت آخرين اخبار را مختص 3 يا 4 مجموعه كنم اين رو به چه نحو انجام بدم تا همه تازه هاي سايت رو نشون نده و فقط همان چند مجموعه اي كه نوشته ايم نشان داده شود
ممنون

به نام خدا
با سلام و وقت بخير
با عرض معذرت من مي خوام قسمت آخرين اخبار را مختص 3 يا 4 مجموعه كنم اين رو به چه نحو انجام بدم تا همه تازه هاي سايت رو نشون نده و فقط همان چند مجموعه اي كه نوشته ايم نشان داده شود
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این چندمین بار هست که این سوال پرسیده میشه!
شما تو تنظیمات ماژول آخرین اخبار میتونید انتخاب کنید که از کدوم مجموعه ها فقط نشون بده!
به نام خدا
با سلام و وقت بخير
ضمنا من قبلا سرچ كردم وچيزي پيدا نكردم . حالا اين تنظيم با گيومه بين آيدي ها انجام ميشه چه جوريه . از سوال زير هم ناراحت نشيد جدا سرچ كردم چيزي ژيدا نكردم .
اگر امكان دارد اين ماژول اسكرول آخرين اخبار يا تازه هاي سايت را بنويسيد از كجا گير بياورم جون سرچ كه كردم اسكرول فقط يك مجموعه بد من مي خوام تازه هاي همه يا بعضي از مجموعه ها را اسكرول كنم .
ممنون
سلام
در مورد سوال اول :
هر مجموعه يك ID ( شناسه ) داره . در قسمت تنظيمات ماژول آخرين اخبار فيلدي هست كه ميتونيد مجموعه رو با دادن ID مشخص كنيد . براي اينكه آخرين اخبار محدود به چند مجموعه خاص بشه بايد ID ها رو با , از هم جدا كنيد .
به عنوان مثال 2,4,5
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا علي
با سلام و وقت بخير
آقاي فيروزمندان خيلي ممنون از پاسخ خوب شما
Details for نمایش نکات حرفه ای
اين فقط ي مجموعه رو اسكرول مي كنه . من ميخوام چند مجموعه رو اسكرول كنم .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
سلام
براي اين كار ميتونيد از اين ماژول چند بار استفاده كنيد.
البته اين ماژول با كپي كردن به مشكل بر ميخوره و بايد با تغير در كد اون با نامهاي متفاوت نصب كنيد .
يا علي
علاقه مندی ها (Bookmarks)