-
مشکل با گذاشتن کد وبگذر و پرشیت استت
سلام دوستان
من میخوام کد وبگذر یا پرشین استت رو در سایت قرا بدم ولی کد رو خراب میکنه و به این صورت نشون میده persianstat(10161215, 0);
راههایی که من رفتم این بوده :
اول ویرایشگر رو به کدنگار تغییر دادم و ماژول رو از نوع اچ تی ام ال سفارشی ساختم و سپس کد رو قرار دادم و ذخیره کردم اما در سایت یا چیزی نشون نمیده یا یه سری کد خراب نشون میده و در همون ماژول هم که برمیگردم میبینم کد خراب شده .
دوم اینکه من jumi رو نصب کردم و در ماژول اون هم کد رو گذاشتم ولی باز هم بهم ریخته نشون میده .
کلا جوملا من کد رو خراب میکنه . دلیلش چی میتونه باشه ؟
ممنون از شما دوستان عزیزم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-16-2012 03:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ویرایشگر رو روی " ویرایشگر - ساده " بزار و کد رو در ماژول ذخیره کن .
-
کاربر مقابل از Mostafa3D عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
Mostafa3D
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایشگر رو روی " ویرایشگر - ساده " بزار و کد رو در ماژول ذخیره کن .
سلام دوست من
این کار رو الان انجام دادم ولی باز هم کد رو بهم میریزه . نمیدونم چرا اینجوری میشه
-
-
هر دو کد رو با هم قرار میدی ؟
یک بار جدا جدا بزار ببین چطور میشه
-
کاربر مقابل از Mostafa3D عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
Mostafa3D
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هر دو کد رو با هم قرار میدی ؟
یک بار جدا جدا بزار ببین چطور میشه
نه جدا جدا گذاشتم .
الان با روش شما کد وبگذز رو گذاشتم و پس از ذخیره دویاره برگشتم دیدم کد رو اینجوری بهم ریخته .
<noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2492413" target="_blank">آمار</a></noscript>
-
-
سلام
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیزم جوملا من 2.5.1 هست و این گزینه ها وجود نداره
-
-
دوستان عزیزم کسی نیست راهنمایی کنه خیلی ضروری تیاز به کمکتون دارم
-
-

نوشته اصلی توسط
Siam@k
سلام دوستان
من میخوام کد وبگذر یا پرشین استت رو در سایت قرا بدم ولی کد رو خراب میکنه و به این صورت نشون میده
persianstat(10161215, 0);
راههایی که من رفتم این بوده :
اول ویرایشگر رو به کدنگار تغییر دادم و ماژول رو از نوع اچ تی ام ال سفارشی ساختم و سپس کد رو قرار دادم و ذخیره کردم اما در سایت یا چیزی نشون نمیده یا یه سری کد خراب نشون میده و در همون ماژول هم که برمیگردم میبینم کد خراب شده .
دوم اینکه من jumi رو نصب کردم و در ماژول اون هم کد رو گذاشتم ولی باز هم بهم ریخته نشون میده .
کلا جوملا من کد رو خراب میکنه . دلیلش چی میتونه باشه ؟
ممنون از شما دوستان عزیزم
دوست عزیزم به پوشه template برید و کد مربوط به آمارگیرتون رو در قایل index.php قالبتون قرار بدید و اگر قالبتون از ساختارهای جدیدی استفاده میکنه باید به پوشه layout مراجعه کنید و کد مربوطه رو در یکی از فایل های header و یا footer قرار بدید
-
کاربر مقابل از parsnest عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام من کد پرشین استت رو توی سایتم گذاشتم. با جوملا 2.5.3
یه ماژول html دستی بساز و ویرایشگر رو از پایین صفحه تغییر بده و کد رو توش قرار بده. توجه کن برای اینکه اشتباه رخ نده کد رو اول توی یه نرم افزار دیگه مثل NOTPAD++ کپی کن و از اونجا کد رو بردار.
من اولش مشکل تو رو داشتم ولی با در نظر گرفتن این نکته ها مشکلم حل شد.
-
کاربر مقابل از reza41 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)