-
آیا قالب جوملا 1.7 با جوملا 2.5 سازگار است؟
درود
من جوملای خود را از 1.5.23 به 2.5 طبق آموزش انتقال دادم قالب هم همان قالب قبلی است اما سازگار با جوملا 1.7 حالا سوال اینجاست آیا قالب جوملا 1.7 با جوملا 2.5 سازگار است؟
چون با اینکه قالب جدید را بارگزاری کردم اما تمام تنظیمات داغون شدند و تقریبا چیزی از ظاهر جوملا قبلی باقی نمونده!!تمام منوها از بین رفتند و نمیدونم چیکار کنم...
البته پشتیبان دارم و جوملا قبلی هم تو مسیر خودش باقیست اما واقعا چطوری این انتقال دقیق و کامل به انجام خواهد رسید..؟؟؟؟
سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-10-2012 07:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما باید ابتدا به جوملا 1.5.25 ارتقا بدید بعد مهاجرت کنید
مهاجرت از قالب سایت پشتیبانی نمیکنه
و باید بعد از مهاجرت قالب مناسب رو نصب کرده و تنظیمات منوها و مازول ها رو روی قالب جدید انجام بدید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود
بعقیده من این اصلا سیستم خوبی برای مهاجرت به نسخه جدید نیست،آدم رو پشیمون میکنه!
هیچی سر جای خودش نیست!؟
اگر از اول یک جوملا 2.5 نصب کنی بی دردسرتر هست اصلا این عملیات معنیش این نیست که ما چیزی رو آپدیت کردیم من حتی قالب رو هم سازگار کردم اما همه چیز بهم ریخته هست ماژولها و کامپوننتها غیر فعال هستند تازه وقتی اکثر ماژولها رو فعال میکنم یا عملکرد قبلی خودشون رو ندارند و یا سر جاشون نیستند...
کامپوننتها هم که اصلا وجود ندارند باید دونه دونه نصب بشوند از ابتدا پیکربندی بشوند،مرتب بشوند انقدر وقت گیر و پر ریسک هست که آدم رو بی خیال آپگرید کردن میکنه...
بعقیده من این یک نقص بزرگ در جوملا بشمار میاد که ما مجبوریم برای بروز ماندن کل ساختار رو از اول پایه ریزی کنیم تازه تا میایم به این عادت کنیم یکسال یا دو سال دیگه یک نسخه دیگه میاد و میگند که دوباره حتما بروز رسانی کنید البته به شرط همه چیز از اول...
تیم توسعه دهنده جوملا با این بروز رسانی عظیم خودش رو راحت میکنه و کاربران رو ناراحت،نباید اینجور باشه بروزرسانی باید آرام آرام صورت بگیره و کم دردسر...
آخه کی حاضره با این وضعیت حاضر به بروزرسانی بشه؟؟؟
-
کاربر مقابل از vahidrock عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
حرف حساب جواب نداره
اما دوست عزیز
به هرحال اینم یه جور تجارته و جوری کار میکنند که همیشه نیازمندشون باشین و اون چیزی که اونا میخان رو دنبال کنید
الان مدتی است که پشتیبانی 1.5 قطع شده و سایت جوملا فارسی هم رو حساب مرام و مشتری مداری داره اعضا رو پشتیبانی میکنه که اونم به زودی تموم میشه و همیشگی نیست
و اونوقت یا باید اپدیت کنید یا دنبال سیستم دیگری بگردین
چون امنیت سایتتون به خطر میافته وقتی اپدیت امنیتی براش منتشر نشه
یا اینکه افزونه ای دیگه براش منتشر نشه و اگر مشکلی داشته باشین هم جایی نباشه بپرسین
و...
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)