عکس بلد نیستم ام اسم پوشه ها اینه administrator
cache
components
images
includes
instllation
language
libraries
logs
media
modules
plugins
templates
tmp
xmlrpc
اینا اسم پوشه هاست

عکس بلد نیستم ام اسم پوشه ها اینه administrator
cache
components
images
includes
instllation
language
libraries
logs
media
modules
plugins
templates
tmp
xmlrpc
اینا اسم پوشه هاست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این آدرس رو بزن
instllation
ببین چی میاد
localhost/instllation
اصلا باز نمیشه ارور 404
همه برنامه ها رو پاک کردم دوباره نصب کردم نمیشه که نمیشه
با دکمه printscreen روی صفحه نمایش عکس بگیر از کارهایی که انجام میدی و سپس در یک فایل فشرده تمام عکس ها رو قرار بده ! اینجوری نمیتونم راهنمایی تون کنم!
با نرم افزر snagit هم میتونی از صفحه نمایش عکس بگیری !
نرم افزار xampp رو حذف کنید و مجددا نصب و طبق آموزش پیش برید ببینید حل میشه یا خیر
موفق باشید
من با برنامه ومپ سرور کار میکنم نه با x ampلطفا بگین با ومپ چطوری کار کنم
ایکس امپ رو نصب کردم جوملا داشت بخوبی نصب میشد متاسفانه این ارور رو داد
You have an error in your SQL syntax; check the manual
that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8
اینم بگم که یه روشی برای این معضل توی انجمن بود که سنجاق مای اسکول رو جایگزین کنید و....اون رو هم امتحان کردم نشد
ویرایش توسط morefy01 : 03-09-2012 در ساعت 03:05 PM
سلام
بالخره مشخص شد با ومپ کار میکنید یا زمپ ؟
اگر خواستین با ومپ کار کنید ازنسخه 2.0i استفاده کنید
موفق باشید
من فعلا با x amppدارم کار میکنم اما متاسفانه کار نمیکنه ومپ تعطیله
علاقه مندی ها (Bookmarks)