-
مشکل در نصب جوملا1.5
با سلام و خسته نباشید من تمام مراحل نصب رو انجام دادم در قسمت لوکال هاست نام joomla15 رو وارد کردم با این نام ساخته شد اما یه صفحه باز کرده که اینها رو میگه
No tables found in database
names number of fields
پایین صفحه ام این رو نوشته
The additional features for working with linked tables have been deactivated. To find out why click [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].
Your configuration file contains settings (root with no password) that correspond to the default MySQL privileged account. Your MySQL server is running with this default, is open to intrusion, and you really should fix this security hole by setting a password for user 'root'.
بعد از اینکه روی click here کلیک میکنم این ها رو میاره
| $cfg['Servers'][$i]['pmadb'] ... |
not OK [ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ] |
| $cfg['Servers'][$i]['relation'] ... |
not OK [ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ] |
| General relation features: Disabled |
|
| $cfg['Servers'][$i]['table_info'] ... |
| Display Features: Disabled |
|
| $cfg['Servers'][$i]['table_coords'] ... |
| $cfg['Servers'][$i]['pdf_pages'] ... |
| Creation of PDFs: Disabled |
|
| $cfg['Servers'][$i]['column_info'] ... |
| Displaying Column Comments: Disabled |
| Browser transformation: Disabled |
|
| $cfg['Servers'][$i]['bookmarktable'] ... |
| Bookmarked SQL query: Disabled |
|
| $cfg['Servers'][$i]['history'] ... |
| SQL history: Disabled |
|
| $cfg['Servers'][$i]['designer_coords'] ... |
| Designer: Disabled |
|
| $cfg['Servers'][$i]['tracking'] ... |
| Tracking: Disabled |
| ممنون میشم کمکم کنین |
ویرایش توسط morefy01 : 03-08-2012 در ساعت 04:16 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-08-2012 03:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در بخش فایلهای جوملا (یا در پوشه www یا در پوشه ای که قصد نصب جوملا رو دارید فایل configuration.php وجود داره یا خیر؟)
دوست عزیز فیلم آموزش نصب جوملا بر روی هاست و لوکال هاست در بخش امضای من وجود داره طبق اون انجام بدید اگه مشکلی بود بگید کمکتون کنم!
-
-
بله وجود داره configuration.php-distمن طبق اون چیزی که تو آموزش هست عمل کردم
-
-
سلام
برای کابر root یه پسورد ست کنید و موقع نصب هاست رو لوکال هاست و نام کاربری رو روت و رمزش رو رمزی که الان ست کردی و نام دیتابیس رو هم که قبلا ساختی وارد کن ببین نتیجه چی میشه!
موفق باشید
-
-
لطفا بگین چجوری رمز رو ست کنم من وقتی روی نام کاربری جوملا که ساختم کلیک میکنم به من میگه names bad number of fields
-
-
دیتابیس رو که ساختی مراحل زیر رو دنبال می کنید
منبع : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در لوکال هاست نیاز به تعریف نام کاربری و رمز عبور برای پایگاه داده نیست و معمولاً از نام کاربری root و بدون رمز عبور استفاده می*شود. در صورتیکه که تمایل دارید نام کاربری و رمز عبور اختصاصی برای بانک اطلاعاتی تعریف کنید مراحل زیر را ادامه دهید در غیر اینصورت همه چیز آماده است و می*توانید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فارسی را نصب نمایید. در صفحه phpmyadmin بر روی عبارت privileges کلیک کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روی Add a new user کلیک کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در قسمت Login information اطلاعات خواسته شده از جمله نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید.
مقابل عبارت Host از لیست بازشو عبارت Local را انتخاب کنید.
در قسمت Global privileges رو عبارت Check All کلیک کنید تا تمامی گزینه*ها انتخاب شوند.
سپس دکمه Go را کلیک کنید.
نام کاربری مورد نظر شما ایجاد شد.
لینک منبع اصلی : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
خب الان که ساخته شد من باید وقتی وارد سایت میشم نصب رو شروع کنم ولی هیچ چیزی نیست چیکار کنم
-
-
یعنی چی هیچی نیست !
شما این آدرس رو بزنید ببینید نتیجه چی هست ؟
localhost/installation/index.php
یا
localhost/myfolder/installation/index.php
(myfolder) پوشه نصب جوملاهست !
دقت کنید فایل configuration.php (نه configuration.php-dist) در روت جوملاتون هست یا خیر
موفق باشید
-
-
configuration.php نه نیست localhost/installation/index.php
این آدرس و اون یکیو اصلا باز نمیکنه ارور 404 میده
-
-
میشه یه عکس از پوشه های جوملای خودت بزاری ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)