سلام
من می خوام برای همه تاپیک هایی که تو سایت زده میشه بعد از هر تاپیکی دقیقا قبل از دکمه ادامه مطلب یه متنی بنویسم مثلا بنویسم برای دیدن لینک دانلود به ادامه مطلب بروید
لطفا کمک کنید

سلام
من می خوام برای همه تاپیک هایی که تو سایت زده میشه بعد از هر تاپیکی دقیقا قبل از دکمه ادامه مطلب یه متنی بنویسم مثلا بنویسم برای دیدن لینک دانلود به ادامه مطلب بروید
لطفا کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورتون اينه كه لينك ادامه ي مطلب روتغيير نام بديد به چيزي كه مي خواييد؟
يا اينكه فايل دانلود در ادامه ي مطلب بذاريد؟
يك مقدار واضح ترتوضيح بديد
موفق باشيد
اره می خوام بعد از هر تاپیکی به صورت خودکار بالای دکمه ادامه مطلب متن دلخواه خودمو بنویسیم
مثلا بنوسیم برای دیدن لینک دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید
در مديريت مطالب مطلب موردنظرتون رو انتخاب كنيد
در سمت چپ در قسمت پارامترهاي پيشرفته ، سطر آخر مي تونيد در ادامه ي مطلب خودتون كلمه ي دلخواهتون رو بنويسيد
موفق باشيد
نه منظور من این نبود اینی که شما میگید واسه دکمه ادامه مطلب هست ولی من می خوام متن مورد نظرم بالای دکمه ادامه مطلب بیاد فکر کنم نیاز به کد نویسی بخواد اگه اشتباه نکنم
اينكه يه متني بالاي ادامهمطلب در صفحه ي اول يا نمايش مجموعه بصورت بلاگ نمايش داده بشه ولي در ادامه ي مطلب اون نمايش داده نشه نياز به تغييراتي در قالب بندي مطالب داده
شما بايد اون مطالب خودتون رو در يك span بنويسيد.
همين span رو بايد در html قالبتون در پوشه ي article قرار بديد و مقدار display اون رو none قرار بديد. اين يك كلاس هست كه درخود قالب بندي article گذاشته ميشه.(در فايل default.php بايد بنويسيد)
البته اين يه ايده بود كه مي تونستم بهتون بدم. بقيه ش رو يك مقدار تلاش كنيد مي تونيد پيدا كنيد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)