-
کامپوننت فرم ساز حرفه ای proforms (پارسی)
نسخه پارسی

proforms یک فرم ساز حرفه ای است که امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می دهد البته این نسخه رایگان این فرم ساز است و برای تهیه نسخه حرفه ای باید به سایت سازنده مراجعه کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
( سازگار با جوملا نسخه 2.5.2 )

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط pop123 : 03-09-2012 در ساعت 10:18 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
9 کاربر زیر از pop123 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
03-09-2012 10:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام و تشکر از پست خوبی که گذاشتید
من این کامپوننت رو نصب کردم و فرم رو هم ساختم ولی نمیدونم چجوری این فرم رو تو سایتم قرار بدم، اگر آموزش استفاده رو هم بگید ممنون میشم
-
-
یک منو جدید ایجاد کنید و از گزینه های proforms فرم رو انتخاب کنید و از سمت چپ انتخاب های مورد نیاز فرمی که ایجاد کردید رو انتخاب کنید
-
2 کاربر زیر از pop123 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام.سال نو مبارک. لطفا طریقه استفاده رو توضیح بدین.
-
-
سلام...خسته نباشید...من واقعا از شما کاربر فعال تشکر می کنم...فایلهایی که برای جوملا 2.5 گذاشتین خیلی به دردم خورد...ممنووووووووووووون
-
-
با سلام
من زمانی که فرم رو ارسال می کنم با خطای زیر مواجه میشم و فرم هم به ایمیل من ارسال نمیشه!
"تابع mail() غیرفعال است و امکان ارسال ایمیل وجود ندارد."
-
-
این مشکل مربوط به کامپوننت نمیشه در جوملا قسمت تنظیمات کلی سربرگ سرور بخش مربوط به ایمیل رو اصلاح کنید تنظیمات smtp
-
کاربر مقابل از pop123 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سیستم ایمیل رو گذاشتم روی smtp ولی الان این خطا رو میده!
خطای SMTP! دریافت کننده عنوان شده موجود نیست: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]SMTP با مشکل مواجه شدVerification failed for 550-The mail server could not deliver mail to [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. The account or domain may not exist, they may be blacklisted, or missing the proper dns entries. 550 Sender verify failed
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو بخونید
-
3 کاربر زیر از pop123 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
تنضیمات را انجام دادم ولی باز همون پیغام خطا رو میده!!
- تشخیص هویت smtp باید برروی بلی باشد یا خیر؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)