با سلامنوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من می خوام این کد رو از سایتم حذف کنم، دقیقا باید کجا برم؟
قالب من امیرکبیر و ورژن 2.5 جوملا رو دارم
ممنون

با سلامنوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من می خوام این کد رو از سایتم حذف کنم، دقیقا باید کجا برم؟
قالب من امیرکبیر و ورژن 2.5 جوملا رو دارم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به آدرسنوشته اصلی توسط mirzakhani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و خط 17 تا 19 را حذف کنید.joomlaroot\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_footer.php
خیلی ممنون از راهنماییتوننوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه بخوام این قسمت به سایت خودم اختصاص پیدا کنه باید فقط آدرس سایتو تو اون دو تا خط عوض کنم؟
بله دقیقا باید همین کارو انجام بدید.نوشته اصلی توسط mirzakhani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه بهینه شده دکمه گوگل پلاس
تغییرات صورت گرفته در این نسخه عبارتند از :
1 . بهینه سازی بخش مدیریت با استفاده از جی کوئری
2. اضافه شدن تولتیپ
3.امکان تغییر رنگ پس زمینه
4. امکان تغییر متن داخل دکمه
5.امکان تغییر زبان دکمه
6.امکان تغییر رنگ متن داخل دکمه
7. امکان تغییر تصویر فلش بالای دکمه
8.امکان تنظیم فاصله تصویر فلش تا دکمه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط pop123 : 04-02-2012 در ساعت 06:40 PM
اقا صفحه باز نمیشهنوشته اصلی توسط pop123 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه یکی به صورت لینک مستقیم همینجا بزاره؟
سلام
لينك دانلود مشكلي نداره و ميشه دانلودكرد.
البته بايد تيك :
I know the risk and wish to download this file.
رو بزنيد و بعد دانلود كنيد
موفق باشيد
ممنون ... نصب شد کار میکنهنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما تمام منوهای سمت راست من اومدن پایین
چیکار کنم این دوباره اوکی بشه بره جای خودش؟
آدرس سايتتون رو قرار بديدنوشته اصلی توسط ad110 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خدمت شمانوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)