-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این کد رو در فوتر قالبتون قرار بدین (فایل ایندکس)
کد:
<div style="border:1px solid #FF66CC; z-index: 500;color:#333;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;border-top-right-radius:8px;border-top-left-radius:8px;text-align:center;font-size:8pt;position:fixed;left:10px;bottom:10px;background-color:#FFE5F7;background-repeat:repeat; font-family:tahoma" dir="rtl">
برای حمایت از ما امتیاز دهید<br /><script src="http://apis.google.com/js/plusone.js" type="text/javascript" gapi_processed="true">
{lang: 'fa'}</script><g:plusone href="http://www.joomlafarsi.com"></g:plusone></div>
به جای ادرس سایت جوملا فارسی ادرس سایت خودتون رو قرار بدین
من از قالب پیش فرض جوملا استفاده میکنم و با همین کد ولی دکمه گوگل نمایش داده نمیشه. علتش چیه و چیکار باید بکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-17-2012 06:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
باسلام دوستان من ماژول دکمه ګوګل رو دانلود کردم من میخواهم یه عکس بدهم مثل این سایت
وعکس بیدون زمینه باشد من هر کاری میکونم دوباره با زمینه عکس نشون میدهد مثل این عکس
راه حل برام نشون بدهید درفتوشاپ بیدون زمینه درست کردم وبا فرمت فینګ ذخیره کردم هم همین جوری هسته ؟
-
-
برای این ماژول باید حتما موقعیت تعیین کنید . بدون ارجاع موقعیت چیزی نمایش نمیده . من در فوتر موقعیتش و قرار دادم و به خوبی کار کرد . دستتون درد نکنه .
-
-

نوشته اصلی توسط
matensarvari
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باسلام دوستان من ماژول دکمه ګوګل رو دانلود کردم من میخواهم یه عکس بدهم مثل این سایت

وعکس بیدون زمینه باشد من هر کاری میکونم دوباره با زمینه عکس نشون میدهد مثل این عکس

راه حل برام نشون بدهید درفتوشاپ بیدون زمینه درست کردم وبا فرمت فینګ ذخیره کردم هم همین جوری هسته ؟
دوست عزیز شما باید در فتوشاپ پس زمینه رو حذف و تصویر رو بصورت png ذخیره کنید.
-
-
png با اینترنت اکسپلورر سازگار نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
shafiei
من از قالب پیش فرض جوملا استفاده میکنم و با همین کد ولی دکمه گوگل نمایش داده نمیشه. علتش چیه و چیکار باید بکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
این مشکل میتونه مربوط به قطع بودن سرویس گوگل پلاس باشه
و موقتی باشه و بعدا که سرویس فوق فعال شد مشکل خودبخود حل بشه
البته سرویس گوگل پلاس خیلی وقته که دچار مشکل شده و متاسفانه امکان فعالیت محدود شده است
لذا گذاشتن این دکمه بیشتر باعث کندی و دیر باز شدن سایت میشه و مثل گذشته تاثیر مثبت نداره
-
-
پی ان جی 24 گرفتی ؟ یا 8 ؟ :دی =))
-
-
دوست عزیز برای اینکار شما از دو دایو تو در تو باید استفاده کنید بهتر بود آدرس سایتتون رو بدین تا راهنمایی کنم ولی در کل اگر بخواین چنین حالتی درست کنین باید این طریق رو اجرا کنید
برای درج در قالب از کد html زیر استفاده کنید
کد HTML:
<div class="plusbg1">
<div class="plusbg2">محل قرار گیری کد پلاس وان گوگل</div>
</div>
بعد به فایل css قالب برین و این کد ها رو اعمال کنید
کد:
.plusbg1{
background:url(ادرس تصویر فلش) no-repeat center;
height:150px;
width:150px;
position:fixed;
left:15px;
bottom:15px;
}
.plusbg2{
position:absolute;
width:100%;
height:50px;
background:#کد هکس زمینه دلخواهتون;
bottom:0px;
}
البته این یک مثال هست و چیزی بیشتر نیست آدرس سایتتون رو بدین بهتر می تونم راهنمایی کنم
-
-

نوشته اصلی توسط
سایپا
تصاویر png رو هر مرورگری توانایی خوندنشو نداره
سلام سایپا!
کی گفته !؟
png رو همه مرورگرها ساپورت میکنن! فقط آی ای 6 و یکسری مرورگر خیلی قدیمی که برای ویندوز 98 آماده شده بودن png 24 رو ساپورت نمیکنن و اونا هم png 8 رو ساپورت میکنن !!!
من الله توفیق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)