سلامنوشته اصلی توسط pop123 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو سایت خودتونم چیزی نیست ک

سلامنوشته اصلی توسط pop123 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو سایت خودتونم چیزی نیست ک
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این کد رو در فوتر قالبتون قرار بدین (فایل ایندکس)نوشته اصلی توسط ad110 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به جای ادرس سایت جوملا فارسی ادرس سایت خودتون رو قرار بدینکد:<div style="border:1px solid #FF66CC; z-index: 500;color:#333;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;border-top-right-radius:8px;border-top-left-radius:8px;text-align:center;font-size:8pt;position:fixed;left:10px;bottom:10px;background-color:#FFE5F7;background-repeat:repeat; font-family:tahoma" dir="rtl"> برای حمایت از ما امتیاز دهید<br /><script src="http://apis.google.com/js/plusone.js" type="text/javascript" gapi_processed="true"> {lang: 'fa'}</script><g:plusone href="http://www.joomlafarsi.com"></g:plusone></div>
با سلامنوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من می خوام این کد رو از سایتم حذف کنم، دقیقا باید کجا برم؟
قالب من امیرکبیر و ورژن 2.5 جوملا رو دارم
ممنون
به آدرسنوشته اصلی توسط mirzakhani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و خط 17 تا 19 را حذف کنید.joomlaroot\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_footer.php
خیلی ممنون از راهنماییتوننوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه بخوام این قسمت به سایت خودم اختصاص پیدا کنه باید فقط آدرس سایتو تو اون دو تا خط عوض کنم؟
بله دقیقا باید همین کارو انجام بدید.نوشته اصلی توسط mirzakhani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه بهینه شده دکمه گوگل پلاس
تغییرات صورت گرفته در این نسخه عبارتند از :
1 . بهینه سازی بخش مدیریت با استفاده از جی کوئری
2. اضافه شدن تولتیپ
3.امکان تغییر رنگ پس زمینه
4. امکان تغییر متن داخل دکمه
5.امکان تغییر زبان دکمه
6.امکان تغییر رنگ متن داخل دکمه
7. امکان تغییر تصویر فلش بالای دکمه
8.امکان تنظیم فاصله تصویر فلش تا دکمه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط pop123 : 04-02-2012 در ساعت 06:40 PM
من از قالب پیش فرض جوملا استفاده میکنم و با همین کد ولی دکمه گوگل نمایش داده نمیشه. علتش چیه و چیکار باید بکنم. لطفا راهنمایی بفرماییدنوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
این مشکل میتونه مربوط به قطع بودن سرویس گوگل پلاس باشهنوشته اصلی توسط shafiei [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و موقتی باشه و بعدا که سرویس فوق فعال شد مشکل خودبخود حل بشه
البته سرویس گوگل پلاس خیلی وقته که دچار مشکل شده و متاسفانه امکان فعالیت محدود شده است
لذا گذاشتن این دکمه بیشتر باعث کندی و دیر باز شدن سایت میشه و مثل گذشته تاثیر مثبت نداره
علاقه مندی ها (Bookmarks)