-
مشکل در جوملا 2.5 باز نشدن ماژول ها
سلام وقتی قسمت مدیریت ماژول ها رو انتخاب میکنم این ارور میاد
500 - یک خطا رخ داده است
Out of sort memory; increase server sort buffer size SQL=SELECT a.id, a.title, a.note, a.position, a.module, a.language,a.checked_out, a.checked_out_time, a.published+2*(e.enabled-1) as published, a.access, a.ordering, a.publish_up, a.publish_down,l.title AS language_title,uc.name AS editor,ag.title AS access_level,MIN(mm.menuid) AS pages,e.name AS name FROM `fbcpg_modules` AS a LEFT JOIN `fbcpg_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN fbcpg_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN fbcpg_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN fbcpg_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = a.id LEFT JOIN fbcpg_extensions AS e ON e.element = a.module WHERE (a.published IN (0, 1)) AND a.client_id = 0 GROUP BY a.id, a.title, a.note, a.position, a.module, a.language,a.checked_out,a.checked_out_time, a.published, a.access, a.ordering,l.title, uc.name, ag.title, e.name,l.lang_code, uc.id, ag.id, mm.moduleid, e.element, a.publish_up, a.publish_down,e.enabled
در قسمت بالای مدیریت هم این پیام وجود داره :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ielm/domains/ielm.ir/public_html/naghd/administrator/modules/mod_menu/tmpl/default_enabled.php on line 186
ممنون میشم راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-11-2012 04:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
مشکل شما همانطور که در ارور هم نشان داده شده از سمت هاستینگ شماست.
در رابطه با Out of sort memory; increase server sort buffer size با پشتیبانی هاستینگ تماس بگیرید تا نسبت به رفع آن تلاش کنند
یا علی
-
-
سلام
من هم همین مشکل (500 - یک خطا رخ داده است) دارم قبلا از نسخه 1.7 استفاده کردم اما این دفعه که نسخه 2.5 رو تو local host نصب کردم این خطا رو داد.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
a_farzaneh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من هم همین مشکل (500 - یک خطا رخ داده است) دارم قبلا از نسخه 1.7 استفاده کردم اما این دفعه که نسخه 2.5 رو تو local host نصب کردم این خطا رو داد.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
همانطور كه در بالا گفته شد:
مشکل شما همانطور که در ارور هم نشان داده شده از سمت هاستینگ شماست.
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)