-
توضیحات افزونه ای که میخوام
من افزونه اي که در زير امکاناتش رو ميگم براي جوملا 2.5 ميخوام. نميدونم هست يا نه
- فرض کنيد يک وبسايت دانلود داريم که بايد کارهاي زير رو بکنه:
-- مطالب ارسالي رو به اينصورت رمزنگاري کنه که يک دکمه خريد داشته باشه. با زدن اين دکمه و واريز مبلغ يک شماره رمز منحصر به فرد به ایمیل طرف ارسال بشه که با دادن اون رمز فقط اون دانلود براي اون فرد باز بشه. اين رمز براي هر بار و هر شخص حتما متفاوت باشه.
نکته مهم اينکه فرد ميتونه با عضويت در وبسايت همه دانلود هارو بدون پرداخت مبلغ و دريافت رمز، دانلود کنه. که اين عضويت نيز محدوديت زماني داشته باشه.
و ديگه اينکه : رمز دريافتي در بالا فقط براي چند ساعت معين فعال باشه و بعد از آن لينک دانلود با اون رمز غير قابل دسترس باشه.
و آخر اينکه سيستمي تعريف بشه که آمار کلي خريد هر فرد و کل سايت رو هم براي مدير و هم کاربران بشه نمايش داد
چنانچه اين نوع افزونه وجود داره من حاضر به خريداري هستم. چنانچه نباشه لطفا قيمت طراحي رو برآورد کنيد. درضمن اگه وجود داشت قيمت فارسي سازي و نسخه اصلي لطفا!!
ازتون ممنون و متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-11-2012 06:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
قبل از اينكه خرج كنيد ببينيد موردي رو كه ميگم به دردتون مي خوره يا نه. هر كدوم به درد خورد رو مي تونيد استفاده كنيد
شما ميتونيد مطالب خودتو رو به فروش بذاريد يا اينكه فايلتون رو براي دانلود براش قيمت تعيين كنيد. صرفاً براي نمايش مطلبتون يا اينكه فايلتون دانلود بشه از اين كامپوننت استفاده مي كنيد.
اسم اين كامپوننت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]هستش
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
قبل از اينكه خرج كنيد ببينيد موردي رو كه ميگم به دردتون مي خوره يا نه. هر كدوم به درد خورد رو مي تونيد استفاده كنيد
شما ميتونيد مطالب خودتو رو به فروش بذاريد يا اينكه فايلتون رو براي دانلود براش قيمت تعيين كنيد. صرفاً براي نمايش مطلبتون يا اينكه فايلتون دانلود بشه از اين كامپوننت استفاده مي كنيد.
اسم اين كامپوننت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]هستش
موفق باشيد
دوست عزیز خیلی ممنونم. خوبه نسبتا! اینکه به k2 هم وصل میشه بهتر هم هست
اما در پایین توضیحات مطلبی نوشته شده بود. امکان داره توضیح بدین که نال یعنی چی؟! راستش فایلهای من نباید با هک و اینجور چیزها دریافت بشه!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)