-
مدیریت خبرخوان
سلام. خسته نباشییییید. آقای مرصاد عزیز حیف که نمی تونم بهتون امتیاز بدم. چون پر شده.از شما و آقای صفاجو واقعا ممنونم.البته از دیگر دوستان هم همین طور
در مدیریت خبرخوان در جوملای 2.5 مجموعه ها برای چه کاریست؟
یعنی اگر یک خبرخوان ایجاد کنم باید مجموعه ای به همان نام ایجاد کنم مثل کاری که در مدیریت مطالب کردیم. مطلب و مجموعه که بابت هر مطلب به همان نام مجموعه تعریف می کردیم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-12-2012 01:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شاید این لینک ها بکارتون بیاد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-

نوشته اصلی توسط
nadima
یعنی اگر یک خبرخوان ایجاد کنم باید مجموعه ای به همان نام ایجاد کنم مثل کاری که در مدیریت مطالب کردیم. مطلب و مجموعه که بابت هر مطلب به همان نام مجموعه تعریف می کردیم
کاملا درسته
کلا در مدیریت مطالب و کامپوننت وب لینک ها و کامپوننت خبرخوان و کامپوننت تبلیغات باید اول مجموعه ساخت و بعد برای هرمجموعه مطلب یا لینک یا خبرخوان یا تبلیغ ایجاد کرد
سپس در منو ها میتونید تعریف کنید که یک خبرخوان رو نمایش بده یا مجموعه ای از خبرخوان ها رو لیست کن و همینطور برای سایر کامپوننت ها
عملکرد کلا یکسان است
موفق باشید
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)