-
طرز ساخت انجمن در مامبو
با سلام به تمامی دوستان و مدیر سایت من می دونم که در این باره تایپیک مطمئنان هست ولی انقدر تاپیک ها زیاده که نمیشه پیدا کرد اگه میشه آدرس دانلود و طرز آپلودش روی سیستم مابو رو توضیح دهید من توش موندم آخه می خواهم از مای بی بی استفاده کنم ولی قالب خوب براش پیدا نمی کنم اگر می شود کمک کنید
با تشکر
-----------------------------------------------------------------
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-17-2007 12:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : طرز ساخت انجمن در مامبو
ُسلام
ميتونيد از كامپوننت زير استفاده كنيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يه نكته :
مامبويي كه روي سايت شماست نسخه قديمي است و از طرف مامبولرن منتشر نشده و مورد تاييد ما نيست . پيشنهاد ميكنم سايت رو بروز نگه داريد تا مشكلي براتون پيش نياد
يا علي
-
-
با سلام ببخشید چند سوال دیگر داشتم اول اینکه نسخه شما را چگونه روی این نصب کنم دوم هم اینکه چگونه می توانم از ako gallery استفاده کنم طرز استفاده را آموزش می دهید. با تشکر
-
-
با سلام ببخشید یک چیز دیگه لینک دانلود کار نمی کنه یعنی وارد سایت که می شوم و روی دانلود کلیک می کنم دانلود نمی شه اینم جمله ی ارور:
MamboXchange Could Not Connect to Database:
-
-
سالم
در مورد تاپيك اول :
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
و جواب تاپيك دوم :
سايت mamboxchange مشكل داره ... چند ساعت بعد چك كنيد
يا علي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)