-
هک شدم ، جوملا 1.5.25
سلام، بار دوم هست از آذربایجان هک میشم. جوملا 1.5.25 استفاده میکردم. قالب هم از شرکت joomlart بود ، آخرین نسخش نبود ولی فکر نمیکنم مشکل باگهای قالب بوده باشه.<br>البته من اکانت هاستم رو تغییر ندادم و از همون اکانت استفاده میکنم فقط فایل ها رو حذف کرده بودم و پسورد رو هم عوض کرده بودم. چیکار کنم دیگه هک نشم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-12-2012 04:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
از جوملا 2.5 که نسخه پایدار جوملا هست استفاده کنید !
برای رمز مدیریت به نظرم رمز پیچیده استفاده کنید بهتر هست
مثلا J00ml@Far3o@Y^hoo)com
یه همچین چیزی
موفق و پیروز باشید
-
2 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
مشكلات و معايب قالب ها رو باشركت هاي مربوطه در ميون بذاريد. اين قالب ها رو اگر از سايت خودشون دريافت نكنيد اين مشكلات هم بايد قبول كنيد
موفق باشيد
-
-
دوست عزیز بهترین کار این میباشد که :
ابتدا سایت خودتان را با اسکنر ها اسکن کنید . اگر مشکل یا باگی در در سایت خودتان مشاهده نکردید مطمن باشید هک شدن سایت شما از سمت سرو میباشد .
معمولا هم بیشترین هک ها از سمت سرور میباشد .
این موضوع تنها راه حلی میباشد که شما بتوانید طریقه هک شدن سایت خودتان را متوجه بشین .
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من منتظر این پاسخ بودم. آیا 1.5.25 امنیت نداره؟
با اسکنرهای مربوطه آشنایی ندارم. میشه معرفی کنید، اصلا با باگ و اینا آشنایی ندارم. نمیدونم حالا میتونم باهاش کار کنم یا نه!
برای اطمینان اکانتم رو توی همون سرور عوض میکنم ولی جوملام رو روی 1.5 نگه میدارم چون قالب تا 1.5 فقط اومده. بکاپی از جوملام به اکانت جدید انتقال نمیدم تا مشکلی پیش نیاد.
درست میشه ؟
یه چیزی رو هم بگم همه چیز سر جاش هست فقط index هست که احتمالاً تغییر دادن درسته!
-
-
برای اسکن من اینو میشناسم Acunetix ! برای آموزش هم توی گوگل سرج کنید!
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اصلا از آموزشی که دیدم چیزی متوجه نشدم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب الان میخوام سایت رو به اول بر گردونم . بکاپی هم در کار نیست، همون طور که گفتم فایلی حذف نشده فقط index باید باشه که تغیییر کرده . لطفا راهنمایی کنید تا سایت رو به مدت چند روز بالا بیارم ایشالله هک نمیشه تا تو این چند روز کارهام راه بیفته.
-
-
سلام
به پشتیبانی هاستینگ (admin server) بگید خودشون بکاپ دارن هر چند روز میخواید بهش بگید براتون Restore میکنه
به نظرم هرچه سریعتر به 2.5.2 کوچ کنید بهتر هست
موفق باشید
-
-
درود در چند روز اخیر تعدادی سایت دیگه هم که از 1.5.25 استفاده میکردن هک شدن و با بررسی معلوم شد که بخاطر استفاده از کامپوننت نقشه سایت xmap نسخه 1.2.11 اش بوده. ایا شما هم از xmap و همین نسخه برای نقشه سایت استفاده می کرده اید؟ اگه اره باید از نسخه جدیدش استفاده کنید. آخه برای هک جوملا از طریق xmap 1.2.11 خیلی وقت هست که Xmap 1.2.11 Joomla Component Blind SQL Injection Exploit منتشر شده. زندگیتان سپید
-
2 کاربر زیر از vahid.exe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)