اگه من بخوام یه فرم درست کنم چه کار باید کنم
این طور که کسایی که ثبت نام کردن موضوعشونو بنویسن بعد یه فایل بش بچسبونن بعد بفرستن و این فیلد ها برای من میل بشه
یا یه جایی ذخیره شه بعدا ببینیم چه کارش کنیم

اگه من بخوام یه فرم درست کنم چه کار باید کنم
این طور که کسایی که ثبت نام کردن موضوعشونو بنویسن بعد یه فایل بش بچسبونن بعد بفرستن و این فیلد ها برای من میل بشه
یا یه جایی ذخیره شه بعدا ببینیم چه کارش کنیم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
با فرم ساز برینگ و rsform این کار شدنی هست!
موفق باشید
اینا فارسی هستن یا باید دستکاری کنم و از کجا دانلود کنم اگه میشه اینگلیسیشو بدین
سلام
این لینک فرم سازها
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
BreezingForms 1.7.3 فارسی شده در نت موجود هست !
RSForm هم تجاری هست ! در یه سایت ایرانی فارسی شده رو برای فروش دیدم!
موفق باشید
ممنون حال دادی
دوستان اگه لینک آر اس فرم رو بزارین ممنون میشیم.
آخزین نسخه فارسی. با تشکر
سلام چطورمیتونم توی جوملامنویی برای هرکاربر بسازم که با لاگین کردن هر کاربرنمایش داده شودکه شامل پروفایل و ویرایش وبانک تصاویرشخصی وبانک صوت وفیلم شخصی وچندبخش دیگه باشد. درواقع من نمیتونم بفهمم که این چیزهایی که کاربرآپلودمیکندچطوربه کاربراختصاص می یابدوبعدا به نمایش درمیاید چون زیادبه جوملاآشنایی ندارم وفقط تونستم منوهای اصلی وماژولهای اصلی رو کار بزارم.در واقع یه چیزی شبیه سایت e-tabrik.comمیخوام که وقتی لاگین میکنم اون بالای سایت گزینه پروفایل رو که میزنم این منویی که گفتم به نمایش در میاد.به نظرتون افزونه ای شبیه این موجوده؟(ضمناسایت ای تبریک با دروپال نوشته شده)
لطفا سوال خود را در تاپیک جدیدی مطرح کنید !
در این رابطه قوانین جوملا فارسی را مطالعه کنید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)