-
بروز مشکل در قالب
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کلیه دوستان گرامی
بنده با 2 مشکل مواجه هستم:
1- بنده قالب سایت رو طوری طراحی کردم که ماژول ها وپست های سایت در کادر قرار می گیرند.همه چیز خوب بود تا اینکه 2 روز پیش بطور اتفاقی مکان قرار گیری کامپوننت گالری تصاویر Flip photo pro که برای تمایش اون ماژولی به همین نام وجود دارد ، تغییر پیدا کرد ((منظورم اینه که موقعیت اون درون کادر تغییر پیدا کرد)). به هر دری زدم و درون فایل template.css قالب تغییراتی را دادم ولی افاقه نکرد. به طور خلاصه من مایل هستم بدانم "دقیقاً در کجای فایل css" باید تغییر ایجاد کنم که این مشکل مرتفع شود؟ ضمناً بنده padding و margin رو تغییر دادم ولی درست نشد، که البته هر تغییری رو که می دادم ، پس از مشاهده نتیجه اون تغییر کلیه تغییرات رو به حالت اول بر می گردوندم و من در کلاس post , post-content, و article دستکاری کردم. البته به کامپوننت و ماژول هم مراجعه کردم ولی یافتم که این مورد ربطی به آن دو ندارد واین هم عکس این مشکل:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- مشکل بعدی من هم بی ربط با مسئله اول نیست ، و اون هم اینه که زمانی که در تنظیمات صفحه اصلی سایت ، تعداد مطالب خلاصه در سایت را 2 و تعداد ستون ها رو 2 می گذارم وتعداد مطالب بلند رو 0 می گذارم ، قاعدتاً از اون جایی که من طوری قالب رو طراحی کردم که پست ها در درون کادر قرار بگیرند، باید مطالب سایت در 2 ستون (2 کادر هم اندازه) باشند، ولی این طور نیست!!! منظورم اینه که دو کادر مجاور دارای پهنای یکسان نیستند و پهنای کادر سمت راست کمی بیشتر از کادر سمت چپ است ولی ارتفاع آن ها برابر است. برای برطرف کردن این مشکل هم هر کاری کردم ولی نتونستم حلش کنم. لطفاً برای اینکه این دو کادر از نظر پهنا با هم یکسان شوند و در وسط صفحه قرار بگیرند من رو راهنمایی کنید و بفرمائید که "دقیقاً در کجای فایل css" باید تغییر ایجاد کنم که این مشکل بر طرف شه. واین هم عکس این مشکل:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از راهنمایی و کمک همه دوستان عزیز
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-12-2012 08:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)