-
مشکل در اتصال دیتابس
سلام من الان در حال نصب جوملا بودم که در مرحله وارد کردن اطلاعات دیتابس مشکل پیدا کردم و هر کاری هم کردم درست نشد البته قبلا در هاست رایگان راحت نصب کردم ولی این هاستی که خریدم ابری با پنل پلسک هستش که یه بار باید یوزر ساخت بعد باز برا دیتابس باید زیر مجموعشو ساخت کلا توی هاست پولی ناواردم اگه یکی از دوستان مسئول کمک کنه ممنون میشم اگر نیاز بود دسترسی رو خدمتتون بدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-13-2012 12:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
طبق آموزش زیر که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود هست عمل کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام ببخشید ولی حل نشد اگه یکی از دوستان پیشکسوت قبول زحمت کنه من دسترسیها رو بدم تا لطف کنه مشکلمو حل کنه ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
rainboy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام ببخشید ولی حل نشد اگه یکی از دوستان پیشکسوت قبول زحمت کنه من دسترسیها رو بدم تا لطف کنه مشکلمو حل کنه ممنون
لطفا مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطالعه کنید .
دقیقا برای حل همین مشکل شماست
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)