-
سلام
با تشکر فراوان
دوست عزیز باید عرض کنم خدمتتون که این دو سایت که من بینشون موندم هاست بگیرم اینا هستند ( رادکام =پلسک -آریانیک=دایرکت ادمین) (البته قصد داشتم نگم چون فکر کردم تبلیغات میشه مجبود شدم بگم) (گه تبلیغات حساب میشه مدیران ویرایش کنند
)
هر دو سرور ایران دارن که اینجور که من جستجو کردم و متوجه شدم سرور های ایران سرعتش و امنیتش بیشتره
درضمن بد نیست به این لینک هم یه سر بزنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم واسه برترین سرویس دهندگان هاست ایران هست ببینید ضرر نمیکنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-15-2012 04:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز مسلما دایرکت ادمین بهتر از پلسک است
و به نظرم کلا اریا نیک بهتر از اون یکی باشه
اما در کل جفتشون و چندتایی که در نمودار رکورددار بودن پول گزافی میگیرن که معلوم هم نیست (یعنی کسی گارانتی نکرده) اندازه پولی که میگیرن تعهدات داشته باشن
پیشنهاد میکنم بیشتر جستجو کنید
موفق باشید
-
-
آقا من با رادکام کار کردم. پشتیبانیشون واقعا افتضاحه همه کارها رو باید خودت انجام بدی چپ بجنبی باید بری سفارش و تیک و پرداخت و کوفت و زهر مارو .... .گول ظاهرشون رو نخور. یک هفته طول کشید یک تغییر سرور بدن برای ما.اصلا معلوم نیست کارمندا اونجا چیکار میکنن.
-
-
آیا با وجود افزایش سرعت سرور های داخلی تا شهریور امسال بهتر نیست هاست هایی که سرور هاشون داخل هستند رو انتخاب کنیم؟
اگر اطلاعی از چنین هاست هایی دارید لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن می خواستم بدونم مامبو سرور فقط تو کانادا سرور داره؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mrdanial
آیا با وجود افزایش سرعت سرور های داخلی تا شهریور امسال بهتر نیست هاست هایی که سرور هاشون داخل هستند رو انتخاب کنیم؟
سلام
به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید
منبع و مدارک رو ذکر کنید (افزایش سرعت و...)
-
-
با سلام
البته سرور هایی که در ایران هستند مزایایی رو دارند که باعث می شه در شرایط برابر همه خواهان استفاده از اونها باشند ولی متاسفانه مهمترین تفاوتی که باعث می شه کمتر از سرور های ایرانی استفاده بشه قیمت ها است
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)