-
علت بروز خطا در پرداخت آنلاين
سلام
من پكيج كامل بانك ملت رو كه از[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بدست آورده بودم رو نصب كردم ولي هنگام اجراي آن در سايت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خطاي زير رو داد كه نميدونم به خاطر چيه :
Warning: array_merge() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Argument #2 is not an array in /home/elyastel/public_html/erfandesing.com/components/com_p30mellat/bank/nusoap.php on line 4747
Warning: array_merge() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Argument #2 is not an array in /home/elyastel/public_html/erfandesing.com/components/com_p30mellat/bank/nusoap.php on line 4751
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-13-2012 02:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما براي اين سايت از بانك ملت مرچنت كد دريافت كرديد؟
مرچنت ها رو بطور صحيح وارد كرديد؟
آي پي سروري كه داديد تغيير نكرده؟
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
شما براي اين سايت از بانك ملت مرچنت كد دريافت كرديد؟
مرچنت ها رو بطور صحيح وارد كرديد؟
آي پي سروري كه داديد تغيير نكرده؟
موفق باشيد
سلام جناب صفاجو ، خوشحالم که در خدمتتون هستم
باید عرض کنم اگه منظورتون از مرجنت همان آیتم های درگاه است بله در یافت کردم و فکر میکنم درست هم وارد کرده باشم ، ناگفته نماند که مورد تو ماژول ساده ای که از جومینا در یافت کردم جواب داده ومشکلی ندارد من این ماژول رو از آن حیث انتخاب کردم که خیلی کاملتر از ماژولی است که همینک در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده میکنم. ضمن اینکه آی پی هم نغییر نکرده است!
با تشکر
-
-
يون كيوب روي هاستتون فعاله؟
اين افزونه كد شده
-
-
سلام جناب صفاجو
ضمن تشكر بايد عرض كنم بنده قبل از نصب با مدير هاستم صحبت كردم وايشان گفت ioncube نصبه! ديگه بقيشو نميدونم.....
آيا امكان داره اين ارور وخطا از چيز ديگه اي باشه؟
با تشكر
-
-
به خاطر كد شدن افزونه نميشه فهميد كه اين افزونه مشكل داره يا اينكه مشكل از جايي ديگه هستش
نمي دونم علت اين كدكردن ها چي هستش!
-
-
سلام
ضمن تشكر: خود ارائه دهنده اين افزونه بيان كرد كه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اونو كد كرده است !!
در ادامه بفرمائيد اصلا" كد كردن يعني چي؟ وچه بلائي سر افزونه ها مياره( به اختصار)؟
وبعد اينكه راه ديگه اي براي اين معضل به ذهنتون نميرسه؟
با تشكر
-
-
نرم افزارهايي مثل ioncube , zend ,... هستند كه كدهاي php رو قفل مي كنند كه كسي به سورس دسترسي نداشته باشه.
هرچند اين قفل ها قابل باز شدن هستند ولي زمان مي بره
خطا از nusoap هستش
با مدير عاستينگتون تماس بگيريد و مشكل رو باهاشون درميون بذاريد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)