-
خطای Restricted by robots.txt در گوگل
سلام
تاپیک هایی که قبلا در این مورد زده شده بود رو مطالعه کردم ولی حقیقتش چیزی ازشون دستگیرم نشد.
گوگل به من این پیام خطا رو میده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و فقط یک آدرس هم این خطا رو داره وقتی روی اون آدرس کلیک می کنم صفحه
ویرایش فایل "css/template_rtl.css" در قالب "beez_2
باز میشه در حالی که من اصلا هم از این قالب استفاده نمی کنم.
اصلا این پیام خطا مال چی هست و باید چه کارش کرد؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2012 12:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
همین طور یه پیام خطای دیگه هم در گوگل برای من داده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و وقتی هم روی لینکش کلیک می کنم یه صفحه با این پیام خطا باز میشه
Server error
The website encountered an error while retrieving [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:
HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.
-
-
و 29 تا خطای 404 صفحه پیدا نشد هم داره. در حالی که من اصلا در سایتم صفحاتی نداشتم که از دست رس خارج کنم و همه صفحاتی که دارم به راحتی در دسترس هستند.
راستی یادم رفت بگم برای نقشه سایت از افزونه xmap استفاده می کنم.
-
-
خواهش می کنم اگه کسی چیزی تو ذهنش هست بگه.
این مشکل خطای not found
داره همین طور بیشتر میشه چرا و راه حل چیه؟
-
-
سلام
به نظر میاد قبلا بهینه سازی را فعال کردید و حالا آنرا تغییر دادید لذا لینک های قدیمی شما ایندکس شده و حالا آنها تغییر کرده
به عنوان مثال لینک قبلی خروجی سایت شما به این شکل بوده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که الان به این شکل تغییر پیدا کرده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس بدیهی است که نباید لینک اول کار کنه !
برای حل مشکل باید صبر کنید که گوگل لینک های جدید شما را ایندکس کند ! این موضوع مربوط به جوملا نمیشه ...
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)