-
درگاه پرداخت ملی
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز...
من یک وب سایت طراحی کردم برای خودم و حالا میخوام یکسری مبالغ خاص رو (بالفرض 500 تومن رو به یک شماره حساب ، 5000 تومن رو به یک شماره حساب و 120000 تومن رو به یک شماره حساب و...) پرداخت کنه و رسید بده اگر میشه راهنماییم کنید که چطور میشه این کار رو انجام داد؟؟؟با تشکر...
فقط کامل توضیح بدید چون من تازه کارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
03-09-2012 03:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
نظر و سلیقه من برایخرید و فروش اینترنتی استفاده از زرین پال است
جزئیات و راهنمایی کامل هم در سایت خودشون هست
در مورد سایر درگاه های پرداخت بانکی نیز باید به دنبال مازول های انها در اینترنت باشید
یا بدین براتون سفارشی بنویسند
موفق باشید
-
-
دوستان مگر ماشول پرداخت اینترنتی را خود بانک ها بعد از قرارداد نمی دهند؟ که هم امنیتش بیشتر است هم مورد تایید خودشان است؟
-
-
خیر ماژول ها رو افزونه نویس ها منتشر می کنند و بانک ها هم در سایتشون قرار میدن
به نظر من در گاه امن پاسارگارد بهتز از بقیه درگاه ها هست
شما باید از یک کامپوننت سفارشی استفاده بکنید
که بتونید مبالغ وشماره حساب ها رو در تنظیمات کامپوننت وارد کنید
-
کاربر مقابل از pop123 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
Joomla Armator
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز...
من یک وب سایت طراحی کردم برای خودم و حالا میخوام یکسری مبالغ خاص رو (بالفرض 500 تومن رو به یک شماره حساب ، 5000 تومن رو به یک شماره حساب و 120000 تومن رو به یک شماره حساب و...) پرداخت کنه و رسید بده اگر میشه راهنماییم کنید که چطور میشه این کار رو انجام داد؟؟؟با تشکر...
فقط کامل توضیح بدید چون من تازه کارم
اينكه افزونه اي خودش تشخيص بده كه فلان قدر به يك شماره حساب و فلان قدر به شماره حساب ديگه اي بريزه هنوز ساخته نشده.
ولي اگر استاتيك بخواييد درست كنيد ميشه همچين چيزي رو ساخت. ديناميكش هم سخته و هم اينكه بانك ها همكاري نمي كنند(براي هر سايت فقط يكدرگاه مي تونيد از يك بانك طرف قرار داد بگيريد. مگه اينكه تعداد دامين ها و سايت ها تون رو زياد كنيد)
بانك پاسارگاد هم طبق گفته ي دوستمون بهترين گزينه ست. چون آي پي سرور براش مهم نيست و امضاي ديجتال ميندازه زير فاكتور.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)