-
مشکل در لودینگ سایت
سلام من یه لودینگ از سایت جومینا دانلود کردم که 4 حالت داره البته الان به خاطر مشکلی که داشت از تو سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برداشتمش ؛ مشکلی که داره اینه که سایت کاملا بالا میاد ولی این لودینگ بازم به کار خودش ادامه میده و یه چیزه دیگه اینکه من میخوام این لودینگ در وسط سایت قرار بگیره اما در قابلیت های که تو قسمت مدیریتش داره وسط چین وجود نداره !!! با تشکر از دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-14-2012 06:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز لینگ افزونه ؟
در ضمن سایت جومینا خودش انجمن داره و مسائل مربوط به افزونه هایش را باید انجا پیگیری کنید .
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوست عزیز لینگ افزونه ؟
در ضمن سایت جومینا خودش انجمن داره و مسائل مربوط به افزونه هایش را باید انجا پیگیری کنید .
موفق باشید
سلام ؛ این لینک افزونه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته من به گفته شما هم عمل میکنم و توی جومینا هم کامنت میذارم ولی تا امروز پیش پای شما سایت جومینا بالا نمیومد که البته الان درست شد ...
ویرایش توسط arashmmm1414 : 03-14-2012 در ساعت 07:09 AM
دلیل: پیدا کردن لینک افزونه
-
-
دروود
افزونه های سایت جومینا تا حد بسیار زیادی متغیر هستند نسبت به حالت دیفالت افزونه و به همین دلیل اغلب با مشکلات زیادی هم همراه هست
در انجمن سایت منتشر کننده پیگیری کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)