-
جستجو و گزارش بر اساس پارامترهای جی فرم
با سلام
من از جی فرم استفاده کردم و خیلی هم راضی هستم . فقط اینکه می خوام بدونم چطور می تونم بر اساس کلیه پارامترهای فرمم جستجو انجام بدم و گزارش آماری و یا لیست تهیه کنم و بتون ازش چاپ بگیرم .
اگه کامپوننتی وجود داره ممنون می شم معرفی کنین و یا اگه خودم بخوام با php بنویسم و بهش اضافه کنم باید از کجا شروع کنم و به کجای فایلم اضافه کنم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-15-2012 06:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
می توانید کد نویسی کنید و از دیتا ها ریپورت تهیه کنید و یا با استفاده از کامپوننت هایی همچون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اقدام به گرفتن ریپورت کنید
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من ایران هستم و نمی تونم این کامپوننت رو خریداری کنم. اگه بخوام کد نویسی کنم باید چی کار کنم و از کجا شروع کنم
-
-
سلام
در صورتی که برای خرید مشکلی دارید ما می توانیم از طریق سایت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این کار را برای شما انجام دهیم
اما در صورتی که خودتان می خواهید کد نویسی کنید باید مراحل کانکت شدن به دیتابیس را طی کنید و سپس از طریق کد مورد نظر query هایی که نیاز دارید را بگیرید
یا علی
-
-
با سلام
البته من واسه جستجو از xform استفاده کردم که اطلاعات ثبت شده رو جستجو می کنه و خروجی اکسل هم می ده اما خب باز یه سری محدودیتهایی هم داره. مثلاً نمی شه توی یه بازه زمانی خاصی (از یه تاریخ تا یه تاریخ ) جستجو کرد. ولی تا حدی کار راه اندازه . این رو هم اینجا نوشتم که باز اگه کسی خواست تست کنه . بد نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)