-
مشكل در آمار بازديد
سلام
من يه سايتي رو تازه درست كردم ولي نميدونم چرا آمار بازديد زياد نشون داده ميشه سايتي كه تازه درست شده روزي 300 تا بازديد ميزنه و يه چيزي كه منو به شك انداخته اين نوشته هست
بازدیدکنندگان: 1 مهمان, 1 عضو, 2 ربوت حاضر
هر وقت رفتم حداقل يه ريوت حاضر بوده اين چي هست اصلا و فكر ميكنم اين تعداد زياد آمار بازديد از اون باشه
كسي ميتونه كمكم كنه؟
ادرس سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-15-2012 09:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
ebrahimv
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من يه سايتي رو تازه درست كردم ولي نميدونم چرا آمار بازديد زياد نشون داده ميشه سايتي كه تازه درست شده روزي 300 تا بازديد ميزنه و يه چيزي كه منو به شك انداخته اين نوشته هست
بازدیدکنندگان: 1 مهمان, 1 عضو,
2 ربوت حاضر
هر وقت رفتم حداقل يه ريوت حاضر بوده اين چي هست اصلا و فكر ميكنم اين تعداد زياد آمار بازديد از اون باشه
كسي ميتونه كمكم كنه؟
ادرس سايت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظور از آمار بازدید تعداد دفعاتی است که صفحه تون refresh میشه . ولی منظور از بازدید کننده هر IP یک بازدید کننده در نظر گرفته میشه . یعنی ممکنه شما 4 بار در قسمت های مختلف سایتتون کلیک کنید که این 4 بازدید محسوب میشه .
در مورد Robot ها ام از[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتونید اطلاعات جامعی کسب کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
منظور از آمار بازدید تعداد دفعاتی است که صفحه تون refresh میشه . ولی منظور از بازدید کننده هر IP یک بازدید کننده در نظر گرفته میشه . یعنی ممکنه شما 4 بار در قسمت های مختلف سایتتون کلیک کنید که این 4 بازدید محسوب میشه .
در مورد Robot ها ام از
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتونید اطلاعات جامعی کسب کنید.
حرف شما درست ولي من چطوري از دست اين robot راحت شم همين ريبوت هست كه آمار بازديد منو الكي بالا برده در حالي كه آمار واقعي بازديد من شايد روزي 50 تا بيشتر نباشه
هر وقت رفتم سايت ديدم نوشته يك ريبوت حاضر مي*باشد
-
-

نوشته اصلی توسط
ebrahimv
حرف شما درست ولي من چطوري از دست اين robot راحت شم همين ريبوت هست كه آمار بازديد منو الكي بالا برده در حالي كه آمار واقعي بازديد من شايد روزي 50 تا بيشتر نباشه
هر وقت رفتم سايت ديدم نوشته يك ريبوت حاضر مي*باشد
از یک افزونه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید که robot هارا در نظر نگیرد
-
-
من همين آمار بازديد رو برا يه سايت ديگه استفاده كردم ولي اونجا مشكلي نيست تنها فرقي كه داره اين سايت دو تا دومين داره
آمار بازديد كننده ديگه اي نتونستم پيدا كنم ايني هم كه معرفي كرديد با ورژن مال من سازگار نيست برا 1.5 مي خوام
-
-
سلام
ماژول های امارگیر جوملا دکوری هستند
البته کامپوننت های پیشرفته هم داره که اوناهم حجم سایت رو افزایش میدن و کم کم شما رو دچار مشکل میکنن یا با فشاری که روی سرور میزارن ممکنه هاست شما شاکی بشه
بهتره از امارگیرهای خارج از سایت استفاده کنید
گوگا انالیز
پرشین استیت
وبگذر
و...
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)