-
مشکل با ومپ
سلام دوستان
من از ومپ سرور واسه تفسیر کدای پی اچ پی استفاده میکنم تازه نصبش کردم نمیدونم چرا وقتی کدارو داخل مرورگر باز میکنم فقط داخل مرورگر فقط صفحه سفید خالی میاد و هیچی نشون داده نمیشه قبلا که با زمپ کار میکردم همچین مشکلی نبود دوستان اگه کسی میدونه بهم بگه ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-16-2012 06:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
احتمالا سرویس های Wamp یعنی (PHP - Apache - MySQL) تون فعال نیست .
این رو از آیکون Wamp میتونید متوجه بشید وقتی wamp را اجرا میکنید آیکونش باید سفید باشه .
-
-
نه چک کردم آنلاینه نمیدونم چرا اگه مشکلی داشته باشه نباید جوملا رو بارگذاری کنه اما با جوملا مشکلی نداره ولی وقتی با دریم ویور یا سایر نرم افزارا کد پی اچ پی میزنم مرورگر باز میشه اما خالیه خالیه ): در ضمن همونطوری که توی عکسی که از مرورگر انداختم پیداست با وجود اینکه زمپ رو پاک کردم و الان ومپ رو سیستمم نصبه ولی لوگوی زمپ گوشه مرورگر معلومه !!
-
-
پس احتمالا فایل untitled.php تون خطا داره یا پارامتری برای نمایش ندارد
شما در مرورگر تون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را تایپ کنید اگر فایلها و فولدرهای موجود در فولدر www بهتون نمایش داد wamp بدرستی کار میکند.
-
-
انگاری کار میکنه ومپ ولی همچنان مشکل باقیه یعنی مرورگر نشون نمیده فایلای پی اچ پی رو
-
-
خوب Wamp بدرستی کار میکنه مشکل phpتون (اگر مربوط به source جوملا میشه) رو در یک تاپیک جدید مطرح کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)