با سلام به دوستان
من قبلا از انجمن پلاگینی رو دانلود کردم که right کلیک رو غیر فعال می کنه ولی امکان انتخاب با left کلیک و کپی کردن با ctrl + C هست
آیا پلاگینی هست که هر دو کلیک موس رو غیر فعال کنه ؟
متشکر

با سلام به دوستان
من قبلا از انجمن پلاگینی رو دانلود کردم که right کلیک رو غیر فعال می کنه ولی امکان انتخاب با left کلیک و کپی کردن با ctrl + C هست
آیا پلاگینی هست که هر دو کلیک موس رو غیر فعال کنه ؟
متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز این ماژول هست نه پلاگین !!
در ضمن من دنبال پلاگینی هستم که هم کلیک راست و هم کلیک چپ رو غیر فعال کنه
سلام
از پلاگین Anticopy استفاده کنید!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
*لطفا قبل از ارسال پست جدید یه جستجو هم بکنید !
دروود
بر حسب نیاز انتخاب کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
من anti copy و چنتا پلاگین دیگه رو چک کردم در fire fox امکان انتخاب متن و کپی کردن با ctrl + c هست !!
از دوستان کسی پلاگین رو سراغ نداره که این امکان رو هم در fire fox محدود کنه ؟
سلام
دو لینک زیر را بررسی کنید :
یا علی
دوست عزیز لینکی که قرار دادید سورس کد هست برای قرار دادن در مطلبنوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من دنبال پلاگینی برای این جوملا هستم
پلاگين ها همگي مشكل دارند. يه هر حال سايت شماكدهاش توسط افزونه هاي مرورگر ها قابل شكستن هستن.
مواردي رو كه جناب فيروزمندان لينك دادند هم مي تونيد توي قالب استفاده كنيد.
بنده تمامي اين موارد روتست كردم و متأسفانه هيچ پلاگيني تا الان نوشته نشه كه بطور حتم بتونه كليك راست رو برداره.(كليك چپ جاي خود داره)
مي تونيد توي قالبتون از اين كدها استفاده كنيد. اين كارنسبت به بقيه از ضريب اطمينان بهتري برخورداره
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)