-
مشکل با کامپوننت phoca download
سلام من کامپوننت فوکا دانلود رو از سایت اصلی برای جوملا 2.5 دانلود و نصب کردم نصب هم انجام شد ولی مشکل اینه که در هیچ کدوم از پنلهای مدیریتی از پنل اصلی بگیر تا مدیریت کامپوننت و پلاگین و... هیچ ایکونی ایجاد نشده!!! تا به این کامپوننت دسترسی داشته باشم!!! نکته جالب اینه که موقع اتمام نصب پنل مدیریت فوکا نشون داده شد و با اون کار کردم بدون هیچ مشکلی !.من از طریق هیستوری مروگر لینک اصلیشو پیدا کردم و از طریق اون میتونم ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) به کامپوننت دسترسی پیدا کنم !!! و بدون مشکل باهاش کار کنم ، ولی توی پنل اصلیم دسترسی ندارم !!!!
نکته اینکه در پنل فوکا یوزر ، یوزر مدیر یا هیچ یوزری نیست!! کمک فرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-16-2012 03:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به نظر میاد کامپوننت مربوطه به صورت کامل نصب نشده و دیتاهای مربوطه در دیتابیس قرار نگرفته
لذا مجددا آنرا نصب کنید
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
منم از کامپوننت فوکا برای ایمیج گالری استفاده میکنم، ولی برای قسمت طبقه بندی تصاویر ارور میده و خودش پیشفرض "طبقه بندی نشده" و "گالری" رو داره
اگر کسی لطف کنه نحوه رفع این ارور یا نحوه طبقه بندی تصاویر در این کامپوننت رو بگه واقعا ممنون میشم
لطفا دقیق و مرحله به مرحله
ممنونم
-
-
دروود
فکر میکنم این کامپوننت مقداری ناسازگاری با جوملا 2.5 داره و جالب هست که ورژن سازگار با 1.7 این افزونه مشکلی نداشته !
پیشنهاد میکنم از جوم گالری استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنونم
فقط اگر لینک یا آدرسی از جوم گالری دارید بذارید خیلی لطف میکنید
-
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از payam.hayati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
محصولات فوکا کاملا با جوملا 2.5 سازگارند.
بعد از نصب افزونه های فوکا دو گزینه نمایش داده می شود، Install و Update با توجه به موقعیت خودتون یکی را انتخاب کنید.
یا علی
-
-
علی رضا عزیز
من به شخصه خودم تا نسخه سازگار با 1.7 مشکلی نداشتم و به راحتی استفاده کردم
ولی در نسخه سازگار با 2.5 مشکل داشتم همراه با ارر و 2 نفر از دوستان دیگه غیر انجمنی هم مشکل داشتند
مشکل و ارر رو ریپورت کردم برای منتشر کنند این افزونه
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام
آخرین نسخه رو از سایت فوکا دریافت و مجدد نصب کنید.
منم در نسخه های ماقبل آخر مشکلم برام ایجاد شد که با ارتقا درست شد.
ضمنا دقت کنید درست و کامل نصب شود، می توانید آپلود کرده و در هاست اکسترکت کنید و آدرس فولدر اکسترکت شده را به نصب کننده افزونه در جوملا بدهید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)