درودنوشته اصلی توسط rainboy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه دوست عزیز اطلاعات شما حذف نمیشود .
پشتیبان گیری به این علت است که در هنگام بروز رسانی مشکلی برای سایت پی شامد و اطلاعات شما از بین رفت شما بک آپ از سایت خود داشته باشید و مشکلی نداشته باشید .
البته به روشی که عرض کردم تا حالا اتفاقی رخ نداده است .
به روش دوست عزیزم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم می توانید عمل کنید .
موفق باشید





علاقه مندی ها (Bookmarks)