-
استفاده از ماژولهای متفاوت در هر صفحه قالب
سلام
من یه قالب طراحی کردم که بخش body اون سه ستون است. در سمت راست و سمت چپ ماژول قرار میگیره و در وسط محتوا. میخواستم ماژولهایی که در سمت راست و چپ قرار میگیرن در هر صفحه متفاوت باشند. مثلا در صفحه تست1 یه ماژول در سمت راست قرار بگیره و در صفحه تست2 یه ماژول دیگه در سمت راست قرار بگیره. میشه منو راهنمایی کنید که چجوری این کارو انجام بدم؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-17-2012 12:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mr.soroush
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من یه قالب طراحی کردم که بخش body اون سه ستون است. در سمت راست و سمت چپ ماژول قرار میگیره و در وسط محتوا. میخواستم ماژولهایی که در سمت راست و چپ قرار میگیرن در هر صفحه متفاوت باشند. مثلا در صفحه تست1 یه ماژول در سمت راست قرار بگیره و در صفحه تست2 یه ماژول دیگه در سمت راست قرار بگیره. میشه منو راهنمایی کنید که چجوری این کارو انجام بدم؟
ممنون
دوست عزیز این کار به راحتی قابل انجام هست
اما شما باید نکته ای رو همینجا بدونید و اون اینه که این تغییرات در نمایش ماژول ها بر اساس منو ها صورت میگیره و باید اون صفحه مورد نظر شما به عنوان یک گزینه منو تعریف بشه و سپس در تنظیمات اون ماژول میتونید تعیرف کنید که در منوی x این ماژول نمایش داده بشود یا نشود.
-
کاربر مقابل از parsnest عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون بسیار مفید بود
اما یه مثال میزنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
مثلا از ماژول Mega Menu استفاده کردم. میخوام این ماژول در صفحه اصلی محتوی یه منوهایی باشه در صفحه های دیگه یه منوهای متفاوت با صفحه اصلی داشته باشه. مثلا صفحه اصلی شامل «عضویت، درباره ما و نظرسنجی» باشه و در صفحه دوم شامل «مقطع تحصیلی، عضویت، تماس با ما و دانلود» باشه. چجوری این کارو انجام بدم؟
ممنون
-
-
سلام
براي قرار دادن ماژول هاي متفاوت در صفحات مختلف سايت (بدون نياز به ايجاد گزينه منو براي اون صفحات) از افزونه Advanced Module Manager استفاده كنين. ترجمه شدش تو انجمن هاي مختلف پيدا ميشه.
-
-
ممنون. ولی اگه میشه در مورد مثالی که زدم راهنماییم کنید. چون اگه این مثال برام روشن بشه خیلی از مشکلاتم حل میشه 
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
-
-
سلام
مشكل شما درارسال دوم پاسخ داده شد!
شما مي تونيد 10 منو ايجاد كنيد
اين 10 منو رو توي هر صفحه اي كه خواستيد نمايش بديد
محتويات اين 10 منو مي تونه متفاوت باشه. اما بايد توجه داشته باشيد كه صفحات شما بايد به يك منو(منوي اصلي) اختصاص پيدا كنه
توي اختصاص دادن ماژولها منوي اصلي نقش مهمي رو ايفا مي كنه
موفق باشيد
-
-
ویرایش توسط mr.soroush : 03-25-2012 در ساعت 09:40 AM
-
-
بله
مي تونيد از همون پست دوم مشكل خودتون رو حل كنيد
كافيه از اون منو يك كپي بگيريد و مواردي رو كه ميخواييد رو ازش كم يا زياد كنيد
موفق باشيد
-
-
ببخشید من از همین روش استفاده کردم ولی به یک مشکلی برخوردم
وقتی انتخاب از آیتمهای منو رو میزنم و از لیست صفحه هایی که میخوام ماژول در اونها نشون داده بشه رو انتخاب میکنم، کلا در هیچ صفحه ای ماژول موردنظر رو نمایش نمیده.
فقط وقتی «همه» رو انتخاب میکنم درتمام صفحات نمایش میده ولی وقتی «انتخاب از آیتمهای منو» رو میزنم و همه آیتمها رو انتخاب میکنم در هیچ صفحه ای نمایش نمیده
میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ و چرا این انتخاب میفته؟
ماژول موردنظر یک custom module هست
ممنون
-
-
سلام
صفحه اي كه ماژول در اون ديده نميشه جزو آيتم هاي منو هستش؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)