-
مشکل بزرگ در ورود به بخش مدیریت جوملا 2.5.3
با سلام
جوملای خود را با jupgrade به جوملا 2.5 ارتقا دادم. پس از چند بار login در بخش مدیریت ناگهان با پیام خطای عدم ابراز هویت مواجه شدم.
از تمام جداول دیتابیس بک آپ تهیه کرده و چوملا را پاک کردم. جوملای 2.53 را نصب کردم. وارد بخش مدیریت شده و یک یوزر جدید ساختم. از جداولی که با user شروع می شوند بک آپ گرفته، دیتابیسهای جدید همگی را پاک کرده و جداول قبلب را برگرداندم، سپس جدول یوزرها را نیز restore کردم. سایت مشکلی ندارد تمام مطالب گذشته دیده می شوند اما باز نمی تونم وارد بخش مدیریت شوم.
منظر راهنماییتون هستم.
حدسی که می زنم اینه که این مشکل پس از نصب k2 پیش اومده باشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-17-2012 12:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام خسته نباشید:
دوستان محترم من سایت رو تازه راه انداختم و جوملا 2.5 نصب کردم دیشب به آسانی وارد بخش مدیریت میشدم ولی بار اخر خروج کردم و دوباره خواستم وارد مدیریت بشم نتونستم.یوزر و پسوردم درسته چون وقتی عمدا اشتباه میزنم میگه که اشتباه.ولی وقتی درست میزنم وارد نمیشه و دوباره صفحه لاگین می یاد.و چون سایت تازه راه افتاده و بازدید کننده هم نداره سایت هک نشده.
لطفا کمکم کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
dkhatibi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
جوملای خود را با jupgrade به جوملا 2.5 ارتقا دادم. پس از چند بار login در بخش مدیریت ناگهان با پیام خطای عدم ابراز هویت مواجه شدم.
از تمام جداول دیتابیس بک آپ تهیه کرده و چوملا را پاک کردم. جوملای 2.53 را نصب کردم. وارد بخش مدیریت شده و یک یوزر جدید ساختم. از جداولی که با user شروع می شوند بک آپ گرفته، دیتابیسهای جدید همگی را پاک کرده و جداول قبلب را برگرداندم، سپس جدول یوزرها را نیز restore کردم. سایت مشکلی ندارد تمام مطالب گذشته دیده می شوند اما باز نمی تونم وارد بخش مدیریت شوم.
منظر راهنماییتون هستم.
حدسی که می زنم اینه که این مشکل پس از نصب k2 پیش اومده باشه.
سلام
پلاگين joomla- authentication در جوملاي ارتقا داده شده فعال هستش؟
مستقيم بعد از ارتقا اين اتقاق افتاد؟
دوستان محترم من سایت رو تازه راه انداختم و جوملا 2.5 نصب کردم دیشب به آسانی وارد بخش مدیریت میشدم ولی بار اخر خروج کردم و دوباره خواستم وارد مدیریت بشم نتونستم.یوزر و پسوردم درسته چون وقتی عمدا اشتباه میزنم میگه که اشتباه.ولی وقتی درست میزنم وارد نمیشه و دوباره صفحه لاگین می یاد.و چون سایت تازه راه افتاده و بازدید کننده هم نداره سایت هک نشده.
چه تغييراتي بعد از نصب اعمال كرديد؟
پلاگيني رو غير فعال كرديد؟
موفق باشيد
-
-
سلام دوستان
متاسفانه من پلاگين joomla- authentication را غیر فعال کردم و از بخش مدیریت جوملا خارج شدم، اما هنگام ورود دوباره با این پیغام روبرو شدم: JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد
لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه می توانم وارد شوم.
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)