-
نصب فارسی ساز بر روی جوملا 2.5.3
با سلام
من فارسی ساز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را بر روی جوملا 2.5.3 انگلیسی نصب کردم ولی یک سری مشکلات دارم هنگام تایپ کردن فارسی دارم انگار که مثلا قالب مدیریت فارسی نشده باشد که عکس اش را برایتام گذاشتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حال سوال این جاست من چگونه می توانم جوملا 2.5.3 فارسی را که این مشکلات را نداشته باشد را روی هاستم نصب کنم ( البته نصب که نه ، آپدیت کنم )
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاپیک های قبلی برای مطالعه بیشتر :
با تشکر از راهنمایی شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-17-2012 12:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
firebirds
با سلام
من فارسی ساز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را بر روی جوملا 2.5.3 انگلیسی نصب کردم ولی یک سری مشکلات دارم هنگام تایپ کردن فارسی دارم انگار که مثلا قالب مدیریت فارسی نشده باشد که عکس اش را برایتام گذاشتم
حال سوال این جاست من چگونه می توانم جوملا 2.5.3 فارسی را که این مشکلات را نداشته باشد را روی هاستم نصب کنم ( البته نصب که نه ، آپدیت کنم )
تاپیک های قبلی برای مطالعه بیشتر :
با تشکر از راهنمایی شما
دوست عزیز عکسی از مشکلتون ندیدم
و متوجه نشدم چه مشکلی دقیقا پیش آمد کرده
بهتره یک بار جوملای فارسی رو از همین سایت دانلود کنید و جوملای قبلی را آپگرید کنید، یعنی جوملای فارسی رو روی قبلی اکسترکت کنید
این کار نیاز به اطلاعات اولیه در مورد سطوح دسترسی داره که در دانشنامه جوملا فارسی موجوده:
-
-
با سلام
به نظر من باید به این شکل
Persian (Fa)a
باید باشه ولی پرانتز ها رو درست نشون نمیده
پس با توجه به گفته شما من نسخه نصبی فارسی را دانلود کنم و سپس فولدر installation را حذف کنم و بر روی هاستم آپلود کنم ، درست است ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
firebirds
با سلام
به نظر من باید به این شکل
persian (fa)a
باید باشه ولی پرانتز ها رو درست نشون نمیده
پس با توجه به گفته شما من نسخه نصبی فارسی را دانلود کنم و سپس فولدر installation را حذف کنم و بر روی هاستم آپلود کنم ، درست است ؟
مسئله پرانتز ها که چیز مهمی نیست و فقط به خاطر rtl یا راست چین بودن قالب مدیریت هست که به اون شکل دیده میشه
اگر مشکلی به غیر از اون نیست کاری نیاز نیست انجام بدید
بله دقیقا، اما قبلش باید پرمیشن همه فولدر ها و فایل ها رو 777 بکنید و سپس به حالت قبل برگردانید.
-
کاربر مقابل از parsnest عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
parsnest
مسئله پرانتز ها که چیز مهمی نیست و فقط به خاطر rtl یا راست چین بودن قالب مدیریت هست که به اون شکل دیده میشه
اگر مشکلی به غیر از اون نیست کاری نیاز نیست انجام بدید
بله دقیقا، اما قبلش باید پرمیشن همه فولدر ها و فایل ها رو 777 بکنید و سپس به حالت قبل برگردانید.
چیزی که من فعلا در قالب متوجه آن شدم این مسئله پرانتز هاست ولی از طرفی هم نمی دانم فقط با ریختن فارسی سازی که در سایت رسمی جوملا آمده ( ورژن 2.5.1 ) به این امکانات خواهم رسید یا نه و یا اصلا آن فایل به روز بوده اصلا یا نه ؟!
برخی از مزیت های جوملا 2.5.3 فارسی :
- حل مشکل تاریخ در بخش مدیریت ( مدیریت کاربران / ویرایش مطالب / مجموعه ها )
- حل مشکل قرار دادن جاوا اسکریپت در ادیتور
- بهینه سازی تقویم شمسی
- حل مشکل iconv
- سازگاری قالب با بروزر های موبایل ( آیفون و اندرویید)
- صفحه ارور 404 اختصاصی
- ادیتور پیشرفته
- استفاده از کد امنیتی ReCaptcha در قسمت های مختلف جهت جلوگیری از اسپم
- امکان فعال کردن Google Analytics از مدیریت قالب بدون ویرایش مستقیم فایل ها
- بیش از 44 موقعیت ماژول در قالب پیش فرض
- بهینه سازی کتابخانه های جوملا جهت سازگاری بیشتر با زبان فارسی
- راهنمای کامل نصب
- راست چین شدن ویرایشگر
- امکان ایجاد منوی آبشاری
برای دانلود این نسخه به لینک زیر مراجعه فرمایید :
آموزش های مورد نیاز برای نصب این نسخه
الان ورژن فارسی شما چند است ؟
-
-
سلام
کاشکی یک اسکرین سات از مدیریت سایت میذاشتبید
یعنی الان پس از نصب بسته زبان جوملا فارسی بازهم مدیریت سایت شما انگلیسی است ؟
در تصویری که گذاشتین که زبان فارسی اعمال شده است !
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)