-
گذاشتن پسورد بر روی پوشه administrator, cpanel
سلام، میخواستم بر روی پوشه administrator پسورد بزارم اونم تو cpanel !روی پوشه administrator راست کلیک کردم passwoed protect رو زدم وارد Password Protect Directories شدم.خوب، دو قسمت داره Security Settings: و Create User:من Create User: رو ساختم و تایید هم شد اما الام روی پوشه کلیک میکنم ازم پسورد نمیخواد و وارد میشه من که تغییری نمیبینم!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از index.mailbox عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
03-17-2012 01:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
index.mailbox
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام، میخواستم بر روی پوشه administrator پسورد بزارم اونم تو cpanel !روی پوشه administrator راست کلیک کردم passwoed protect رو زدم وارد Password Protect Directories شدم.خوب، دو قسمت داره Security Settings: و Create User:من Create User: رو ساختم و تایید هم شد اما الام روی پوشه کلیک میکنم ازم پسورد نمیخواد و وارد میشه من که تغییری نمیبینم!
دوست عزیز زمانی که یک کاریری میسازید تازه باید اسم اون پوشه رو هم وارد کنید تا اون کاربر فقط بتونه به اون پوشه دسترسی داشته باشه/
زمانی که پوشه administrator رو اضافه میکنید یک تیک هست که میزنید و تغییراتتون اعمال میشه.
-
کاربر مقابل از parsnest عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
user رو پاک کردم بازم پیغام لوگین میده! چطور این بر داشته میشه؟ یوزر هم تعریف کردم موقع لوگین قبول نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش توسط index.mailbox : 03-17-2012 در ساعت 03:01 PM
-
-
خوب خیلی متشکر
مشکل حل شد پوشه رو حذف کردم دوباره ریختم درست شد اما این که هر بار ورود به پنل بخوای 2 بار اطلاعات وارد کنی منطقی نیست !
-
-
سلوم
منم مشکلم حل شد عزیزان با این راهنمایی
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)