-
قادر به ورود به انجمن نمی باشد
عنوان تاپیک تکراریه اما سوال جدیده. چون اون تاپیک بیش از ۱۸۰ روز از ایجادش گذشته بود نمی شد همونجا مطرح کرد.
توی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]آقا نوید فرمودند:
«دوست من یک SMF upgrade خام بر روی SMF فعلی جایگزین نمایید و سپس فایل upgrade.php را اجرا نمایید.»
حالا سوال من اینه که این جمله یعنی چی؟
یعنی دقیقا باید چکار کنم؟ نسخه من 2.2 است و هیچ پکیج خاصی روی smf نصب نکردم و قالبم هم پیش فرضه
ممنون می شم جواب بدید
یاعلی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-17-2012 03:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به نظر نمیاد تاپیکی که لینک کردید با مشکل شما مشابه باشه
شما این مشکل را در صفحه اصلی انجمن دارید یا برای ورود به مدیریت ؟
لینک انجمن خود را به همراه یوزر و پسورد تست قرار دهید
یا علی
-
-
سلام
آقای فیروزمندان دقیقا مشکل من همین بود. یعنی وقتی خودم و یکی دیگر از کاربران خواستیم وارد بشیم -البته برای ورود به بخش مدیریت، نه دیدن انجمن- همین پیغام را داد:در حال حاضر شما قادر به ورود به انجمن نمی باشد، لطفا بعدا مراجعه کنید. حدود ۲۴ ساعت طول کشید تا برطرف شد. در حال حاضر این مشکل برطرف شده اما لینک رو میفرستم تا بررسی بفرمایید. ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
مشکلی نبود وارد قسمت کاربری و مدیریت شدم
بدون هیچ مشکلی
یا علی
-
-

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مشکلی نبود وارد قسمت کاربری و مدیریت شدم
بدون هیچ مشکلی
یا علی
سلام سال نو بر شما مبارکباد
برای شما و همه دوستان این انجمن سالی توأم با موفقیت و پیروزی آرزو دارم
ممنون از لطفتون
اگر بعدا مشکلی پیش اومد قبل از اینکه اصلاح بشه عرض می کنم تا مشکل رو بررسی فرمایید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)