سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: معرفی چند ماژول برای طراحی سایت من

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

معرفی چند ماژول برای طراحی سایت من

سلام
    دوستان کسی میتونه به بنده کمک کنه که برای طزاحی سایت زیر بر مبنای جوملا چه ماژول هایی لازم دارم ؟
    و دوستی هست که من را در طراحی این سایت یاری کند ؟

دارای ساختار ساده و چند فرم و منو
    دارای منو: سفارش ترجمه – سفارش ادیت مقاله – تحقیق و پایان نامه – چاپ isi مقالات
    فرم ها : تماس با ما – صفحه اصلی – دانلود – درباره ما
    در صفحه اصلی ادمین بتواند توضیحاتی در مورد ترجمه و هزینه ها بنویسد ( بصورت جدول )
    در قسمت سفارش ترجمه بصورت چند مرحله باشد
    یعنی کاربر پس از انتخاب سفارش ترجمه :
    1- در صفحه اول ( قدم اول ) ابتدا اطلاعات عمومی خود را وارد کند ( نام – نام خانوادگی – دانشگاه تحصیل – سن – ایمیل و شماره موبایل ) و به قسمت بعدی برود که
    2- در قدم دوم ( کیفیت ترجمه – نوع ترجمه * مثلا فارسی به انگلیسی * - که انتخاب بصورت منو کشویی باشد – تاریخ تحویل – و .. توضیحات موبوطه ) را انتخاب و سپس گزینه بعدی را کاربر زده و
    3- در مرحله سوم متن خود را بصورت فایل اپلود کند و در اخرین قدم یک پیغام مبنی بر ارسال موفقیت امیز در صفحه قرار بگیرد
    این فایل و کلیه مشخصات و توضیحات برای ادمین بصورت ایمیل (و یا بصورت پیام در مدیریت سایت) ارسال شود ( بصورت رسید – یعنی دارای شماره فاکتور باشد )
    سپس ادمین فایل را بررسی کرده و هزینه آن را محاسبه و بصورت رسید ( فاکتور) به ایمیل کاربر ارسال میکند
    کاربر پس از کلیک بر روی لینک که در ایمیل وجود دارد صفحه مربوط به پرداخت اینترنتی باز شده و با دیدن مشخصات سفارش و هزینه اقدام به پرداخت آنلاین و اینترنتی میکند و سپس پیغام مبنی بر پرداخت موفقیت آمیز به ایمیل کاربر و ادمین ( یا پیام در بخش مدیریت سایت ) ارسال میشود و ادمین پس از تهیه فایل آن را به ایمیل کاربر ارسال کند یا
    * {ادمین پس از بررسی و اتمام کار ترجمه یا پژوهش بتواند فایل را در سایت با رمز آپلود کند و یک ایمیل ( بصورت تمپلیت اماده
    کاربر پس از ورود به سایت و در بخش دانلود پس از وارد کردن شماره رسید و رمز وارد کردن کد کپچا بتواند فایل را دانلود کند}
    4- ادمین بتواند در صورت لزوم با وارد کردن شماره فاکتور مشخصات سفارش دهنده و دیگر مشخصات مثل ایمیل – تلفن – تاریخ سفارش – تاریخ پرداخت را ( ببینید ) استخراج کند

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی