-
نوروز 1391 بر همگان مبارک باد
پروردگارا، در آستانه ی سال نو دست نیایش به بارگاه بزرگواریت بلند دارم و به نیایش آستان پر مهرت پردازم.
پروردگارا، بخشش های دیرینت را سپاسگزارم و به داد و جهش و مهرت امیدوار.
سر نیاز به درگاه بی نیازت فرود آورم و از آستان بزرگی ات خواستارم تا مهری فرمایی که اندوه های دیرین را از یاد ببرم، بی مهری مردمان را ببخشایم، چشم از بدی ها بردارم و زیبایی ها و نیکی های جهان را ببینم. دل به آب و گل به اندازه بدارم و از فزونی جویی دست بردارم تا غم و اندوهم کم شود.
خدایا، دلی مهربانترم ده و روانی روشنتر تا به مهر و مردمی پردازم و دلهای مردمان را شاد سازم.
خدایا، فرزانه ترم کن تا جهانبینی بیاموزم و اندیشه های والاتر بدارم. توانایی ام ده تا لبی خندان و گفتاری شیرین بدارم و ناامیدان را امیدوار سازم.
پروردگارا، مرا یاری کن تا همیاری و همنوایی و همدلی بیاموزم و بزرگواری ده تا دستی باز بدارم و به سوی آنان که ندارند دراز کنم.
خدایا، مرا از بیدادگران و رشک بران نگه دار و همراهی ام کن تا بیدادگری نکنم و رشک نبرم، از کسی بد نگویم و به سخن بدگویان گوش ندهم و آنچه بر خود نمی پسندم بر دیگران روا ندارم.
خدایا، مرا از خودخواهی و خودرایی و خودبینی برهان تا در آتش دوزخ خود نسوزم.
خداوندا، خردمندم فرما تا تو را بشناسم و بندگانت را دوست بدارم. تنی سالم و دلی شاد عطا فرما تا گشایشی در زندگی بدارم و به ستایش و نیایشت پردازم و به یاری تو به دیگران مهر ورزم.
پروردگارا، خداوندا، ایران زمین را که زادگاه من و پدران من است، آزاد و آباد و سرافراز بدار.
JoomlaFarsi در آستانه آغاز هشتمین سال فعالیت "جوملا فارسی ( مامبولرن) " موثرتر و فعال تر از همیشه، با کوله باری از تجربه های تلخ و شیرین، در تلاشی پیگیر، مسئولانه و امیدوارانه به آینده وب فارسی و نقش خویش در آن می اندیشد و در تلاش است به وظیفه خود به عنوان خدمتگزاران شما کاربران و مخاطبان عزیز، عمل کند و در این راه چشم به لطف و عنایت الهی و حضور شما همراهان دارد.
در پایان و به نوبه خود، فرصت را مغتنم می شمرم و ضمن تبریک مجدد آغاز سال نو خورشیدی، از همکاران عزیزم در تیم جوملا فارسی که سالهاست مسئولانه در خدمت وب فارسی هستند، تشکر و قدردانی می کنم و امید واثق دارم که سال آینده، سال تحقق آرزوهای بزرگ است.
یا علی
محسن فیروزمندان
29 اسفند 1390
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
14 کاربر زیر از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
hadi anvari, hamidy, h_zaman06, jalal_iranian, kianesfahan, mersad, Mostafa3D, P30Yaran, ScoRPioN2, shmata, torghoundy, مهدی., محمد محسنی, علیرضا
-
03-19-2012 01:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
منم عید نوروز رو به همه مدیران و کاربران عزیز جوملا فارسی تبریک میگم
انشاالله که سالی خوب و پر خیر و برکتی داشته باشید
-
4 کاربر زیر از Mostafa3D عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
دروود
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند
یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند
یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم
که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد
یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم
چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد
لحظات از آن توست؛ آبی، سبز، سرخ، سیاه، سفید،... رنگهایی را که بایسته است بر آنها بزن
روزهایتان رنگارنگ
سال نو رو به همه مدیران و کاربران تبریک عرض میکنم
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
4 کاربر زیر از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
دوباره رسیدن فصل بهار
دوباره نو شدن قول و قرار
دوباره محبت و آشتی کنون
خوش باشیم تو این دو روز روزگار
دوباره فصل شکفتن دله
دوباره کنار گذاشتن گله
نکنه یه وقتی یادمون بره
که دیگه بر نمی گرده این بهار
عید اومده عید اومده بهاره
شادی رو به خونمون می اره
عید اومده عید اومده بهاره
هر چی از خدا می خوای برات هدیه بیاره
دلا هی بی قرار ثانیه ها رو می شماره
سلام
بنده هم به نوبه خودم این عید باستانی را به تمام هموطنان و دوستداران نوروز تبریک عرض میکنم. امیدوارم سال 91 پربارتر از سال 90 باشد.
از فرصت میخوام استفاده کنم و از تمام همکاران خودم در تیم جوملا فارسی تشکر کنم که بنده رو تحمل کردن در امسال هم و امیدوارم اگر بحثی، گفنگوی و یا تنش بوجود آمده رو به بزرگی خودشون ببخشن و از دلشون بیرون کنن. گاهی مهربونی، مهدی مهربون اندازش بالا و پایین میشه. به هر حال انشاالله سال 91 سالی با شکوه و گرامی باشه و بتونیم به لطف خدا سال آینده سال 92 را نیز به یکدیگر تبریک بگوییم.
سالی همراه با شادکامی و موفقیت برای یکایک شما عزیزان آرزومندم.
نوروز مبارک
-
2 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
فس باد صبا مشک فشان خواهد شد
عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد
ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد
چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد
سال جدید رو به تمام کاربران محترم جوملا فارسی و همکاران عزیزم در تیم جوملا فارسی تبریک می گم و آرزوی موفقیت روز افزون برای تمامی دوستان دارم.
امیدوارم که در سال جدید موفق و پیروز باشید.

عید نوروز مبارک
-
3 کاربر زیر از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
درود بر همه دوستان .
بنده هم این عید باستانی را به تمام بچه های جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم . به خصوص به جناب فیروزمندان .
سالی خوب . پربرکت و شادی را از درگاه ایزد الهی برای تمام دوستان خواستاریم .
سال نو مبارک
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
با سلام
من هم عید را به شما دوستان تبریک عرض میکنم و امیدوارم سالی سرشار از شادی، سلامتی و نیک بختی در پیش رو داشته باشید.
یا علی
-
2 کاربر زیر از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
با سلام ...
ضمن تبریک عید نوروز و سال جدید و آرزوی موفقیت و سربلندی برای تمامی اعضا به خصوص مدیریت جوملا فارسی .
تشکر می کنم بابت تمامی زحماتی که در تمامی این سال ها کشیده اید .
تشکر می کنم بابت اینکه بیشتر از اینکه به فکر کسب درآمد بوده باشید به فکر این هستید که به جامعه فارسی زبان کمک کنید .
تشکر می کنم بابت اینکه مثل مابقی انجمن های پشتیبانی جوملا به کاربران مثل اسکناس نگاه نکردین و کاربر ویژه و عادی و ... درست نکردین
تشکر می کنم بابت اینکه جواب گرفتن کاربرا براتون بیشتر اهیمت داره تا تعداد بازدید کنندگان انجمن
و در آخر باز هم تشکر می کنم و امیدوارم در سال جدید به هر آنچه که لایقش هستید برسید .
یا علی.
-
2 کاربر زیر از h_zaman06 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
من هم به نوبه خودم این عید باستانی را به همه دوستان تبریک می گویم و آرزوی بهترین ها برای جوملافارسی دارم.
یا علی
-
2 کاربر زیر از علیرضا عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
من هم عید نوروز باستانی رو به تمامی هموتنان و همچنین جامعه بزرگ جوملای فارسی تبریک می گویم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)