سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: مشکل در کامپوننت گالری عکس

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل در کامپوننت گالری عکس

من در کامپوننت گالری عکس به این پیغام خطا بر خوردم ونمیدونم چطور باید گالری خودم رو بسازم لطفاً کمک کنید

Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/u712023934/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 263

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,087 بار در 724 ارسال
    سلام
    این مشکل در کدام گالری تصاویر دارید؟
    موفق باشید

تشکر شده 21 بار در 17 ارسال
    با سلام بنده هم همین مشکل را در فوکا گالری دارم. در ضمن آخرین نسخه از فوکا گالری را به صورت کاملا صحیح نصب کرده ام.

در ضمن مجموعه را وقتی اضافه می کنم در لیست مجموعه ها نشان نمی دهد ولی وقتی میخواهم عکسی آپلود کنم تو لیست مجموعه ها اون مجموعه هست. از طرف دیگه عکس هم می نویسه با موفقیت آپلود شد اما در لیست تصاویر چیزی نشون نمیده.
    تو سایت هم مجموعه رو میاره ولی تصاویر رو نشون نمی ده.
    این آدرس رو نگاه کنید
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

عیب یابی سیستم رو فعال کردم و صفحه رو دوباره لود کردم این پیام خطا رو داد

JDatabaseMySQLi::query: 1267 - Illegal mix of collations (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=SELECT a.*,l.title AS language_title,uc.name AS editor,ag.title AS access_level,c.title AS parentcat_title, c.id AS parentcat_id,ua.id AS userid, ua.username AS username, ua.name AS usernameno,v.average AS ratingavg,cc.countid AS countid FROM `k6epy_phocagallery_categories` AS a LEFT JOIN `k6epy_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN k6epy_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN k6epy_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN k6epy_phocagallery_categories AS c ON c.id = a.parent_id LEFT JOIN k6epy_users AS ua ON ua.id = a.owner_id LEFT JOIN k6epy_phocagallery_votes_statistics AS v ON v.catid = a.id LEFT JOIN (SELECT cc.parent_id, count(*) AS countid FROM k6epy_phocagallery_categories AS cc GROUP BY cc.parent_id ) AS cc ON a.parent_id = cc.parent_id WHERE (a.published IN (0, 1)) GROUP BY a.id ORDER BY a.title asc

Call stack
    # Function Location
    1 JAdministrator->dispatch() /home/farskool/public_html/administrator/index.php:46
    2 JComponentHelper::renderComponent() /home/farskool/public_html/administrator/includes/application.php:153
    3 JComponentHelper::executeComponent() /home/farskool/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:357
    4 require_once() /home/farskool/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:388
    5 JController->execute() /home/farskool/public_html/administrator/components/com_phocagallery/phocagallery.php:39
    6 PhocaGalleryCpController->display() /home/farskool/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:754
    7 JController->display() /home/farskool/public_html/administrator/components/com_phocagallery/controller.php:48
    8 PhocaGalleryCpViewPhocaGalleryCs->display() /home/farskool/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:715
    9 JView->get() /home/farskool/public_html/administrator/components/com_phocagallery/views/phocagallerycs/view.html.php:26
    10 PhocaGalleryCpModelPhocaGalleryCs->getItems() /home/farskool/public_html/libraries/joomla/application/component/view.php:482
    11 JModel->_getList() /home/farskool/public_html/administrator/components/com_phocagallery/models/phocagallerycs.php:111
    12 JDatabase->loadObjectList() /home/farskool/public_html/libraries/joomla/application/component/model.php:319
    13 JDatabaseMySQLi->query() /home/farskool/public_html/libraries/joomla/database/database.php:1071
    14 JError::raiseError() /home/farskool/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php:396
    15 JError::raise() /home/farskool/public_html/libraries/joomla/error/error.php:251

سلام
    من نوع پایگاه داده رو از mysqli به mysql تغییر دادم حالا این پیام خطا رو میده

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/farskool/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 287

خواهش میکنم کمک کنید کارم خیلی گیر کرده.

راستی من همین کامپوننت فوکا گالری رو روی یه سایت دیگه جوملا 2.5 دارم اونجا هیچ مشکلی نیست. البته اون روی یه سرور دیگه است.
    ولی اینجا همش این مشکل وجود داره. به نظر شما باید چه کار کنم؟
    مشکل از سرروه؟

تشکر شده 116 بار در 81 ارسال
    سلام

شما بعد از نصب، وقتی گزینه Install و Upgrade نشون داده می شه، گزینه Install رو انتخاب کردید؟

یا علی

بله دوست عزیز این کار رو هم کردم. تا حالا بارها فوکا گالری رو نصب کردم. گفتم به طور کامل و صحیح نصب کردم و حتی چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل هم چنان پابرجاست

من حتی جوملا رو به طور کلی پاک کردم و مجددا نصب کردم و قبل از انجام هر کاری فوکاگالری رو روش نصب کردم ولی باز هم همون پیام خطا.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین