-
چرا قالب نصب نمیشه؟!
من جوملای 2.5.3 را نصب کردم و دو تا قالب که برای نسخه 2.5 هست نیز برای اون گرفتم، که این قالبها بالای 40 مگابایت حجم دارند
از طریق مدیریت افزونه ها که اقدام به نصب فایل زیپ شده هر کدام میکنم، هیچ اتفاقی نمیفته و چیزی نصب نمیشه! دقت که کردم دیدم در خود فایل زیپ اصلی چندتا فایل زیپ دیگه هست که میشه مثلا به صورت تکی یکی از آنها را نصب کرد که البته در اون صورت کل قالب یه چیز بهم ریخته و داغون خواهد بود و اصلا هم منطقی نیست که این راهش باشه!
چطوری میتونم از طریق فایل اصلی اقدام به نصب این قالبها بکنم؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-19-2012 06:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اون قالبهایی که شما دارید شامل چند بسته مختلف هستند، یکی از اون ها که حجم نسبتاً بیشتری داره یک جوملای کامل هست با تمام تنظیمات مورد نیاز برای قالب شما (Quick Start) با نصب این بسته شما یک جوملا با تمام مواد مورد نیاز برای استفاده از قالبتون داربد ، در مورد بسته های نصب سریع یا quick start در انجمن جستجو کنید.
-
-
من در مورد quick start جستجو کردم، آخر سر برای نصب این قالبم بیشتر گیج شدم!! تروخدا یکی به صورت شفاف توضیح بده باید چکار کنم؟! کدوم بسته رو باید نصب کنم؟! اصلا واسه چی چندتا بسته گذاشتند که یه دونه اون رو نصب کنیم؟! خب از اول یکی میگذاشتند دیگه!
نمیدونم چرا اینجا سربسته جواب دادن انقدر باب هست! خب ما آماتوریم، حرفه ای ها یه کم دقیقتر راهنمایی کنند، بالاخره شماها هم یه روزی مثل ما بودید، یه شبه که حرفه ای نشدید!
ببخشید اگر کمی غر زدم! آخه واسه یه جواب گرفتن آدم اینجا خوب راهنمایی نمیشه و مثل خیلی از موارد مجبورم برم سراغ انجمنهای انگلیسی زبان
-
-

نوشته اصلی توسط
apoosh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من در مورد quick start جستجو کردم، آخر سر برای نصب این قالبم بیشتر گیج شدم!! تروخدا یکی به صورت شفاف توضیح بده باید چکار کنم؟! کدوم بسته رو باید نصب کنم؟! اصلا واسه چی چندتا بسته گذاشتند که یه دونه اون رو نصب کنیم؟! خب از اول یکی میگذاشتند دیگه!
نمیدونم چرا اینجا سربسته جواب دادن انقدر باب هست! خب ما آماتوریم، حرفه ای ها یه کم دقیقتر راهنمایی کنند، بالاخره شماها هم یه روزی مثل ما بودید، یه شبه که حرفه ای نشدید!
ببخشید اگر کمی غر زدم! آخه واسه یه جواب گرفتن آدم اینجا خوب راهنمایی نمیشه و مثل خیلی از موارد مجبورم برم سراغ انجمنهای انگلیسی زبان
سلام
ببینید این نوع قالب ها همراه با افزونه هاشون در یک جوملا آماده میشن بعد به صورت یک بسته نصبی در میان که بهشون میگن quick start حالا شما برای نصب باید ابتدا بررسی کنید که فایل های قرار گرفته داخلش مربوط به جوملا 1.5 یا 1.7 که با توجه به حجمی که گفتید هر دو داخل بسته موجوده اگر اینطور باشه باید پوشه رو اکسترکت کنید و بسته نصبی مربوط به جوملای خودتون رو آپلود کنید و مراحل نصب... .
دقت کنید که هنگام نصب این نوع قالب های باید اطلاعات نمونه رو هم نصب کنید وگرنه قالب و افزونه های موجود در بسته نصب نخواهند شد.
حالا که جوملای خودتون رو نصب کردید میتونید شروع کنید قالب و افزونه هاشو به صورت جداگانه نصب کنید که یکم دردسر داره.
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از payam.hayati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)