-
چرا آموزشی برای جوملا 2.5 در انجمن نیست؟
با عرض سلام؛
من اولین روزهای آموختن جوملا 2.5 را دارم سپری میکنم ولی متاسفانه هیچ آموزش مرجعی برای جوملا 2.5 در این سایت پیدا نکردم و الان دارم از آموزش جوملا 1.5 استفاده میکنم. درسته که آموزش جوملا 1.5 خیلی کامل و خوب هست ولی باور کنید که آموزشش بدرد 2.5 نمیخوره ، حداقل برای کسی مثل من که تازه با جوملا شروع به کار کرده و با نسخه های پیشین آشنایی ندارد به مشکل برمیخوره و جز گیج شدن چیز دیگری بدست نمیدهد. شما حساب کنید بسیاری از اصطلاحات جاشون تغییر کرده که هیچ، خیلی گزینه ها اصلا وجود ندارند یا جاشون رو به گزینه های جدیدتری دادند. درست است که وظیفه یادگیری بر عهده خود کاربر هست و ما نباید توقعی داشته باشیم ولی حداقل خودتون آموزش فارسیش رو به عنوان بزرگترین انجمن فارسی جوملا درست نکردید ، لا اقل یک لینک از سایت های خارجی که آموزش تصویری کاملش رو داشته باشه بدید که ما تازه وارد ها به مشکل بر نخوریم.
ویرایش توسط hosseinyz : 03-20-2012 در ساعت 11:32 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از hosseinyz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
03-20-2012 11:28 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
کسی که کتاب جوملا 1.5 رو بخونه طبیعتاً میتونه با جوملا 2.5 هم کار کنه.
اما نوشتن کتاب زمان میبره و جوملا 2.5 یک ماهی میشه که منتشر شده. مطمئناً یک کتاب یکروزه نوشته نمیشه !
فعلاً همان کتاب 1.5 موجود هست.
تفاوتهای جوملا 2.5 با 1.5 هم نوشته شده و میتونید مطالعه کنید.
همچنین آموزشهایی هم که نیاز بوده در ویکی جوملا فارسی منتشر شده که میتونید مطالعه کنید!
رفرنس قدرتمند برای جوملا همان داکیومنتهای سایت اصلی جوملا هست. اگر انگلیسی خوبی داشته باشید میتونید این مطالب را خودتان ترجمه کنید تا با نام شما منتشر شود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
2 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
کسی که کتاب جوملا 1.5 رو بخونه طبیعتاً میتونه با جوملا 2.5 هم کار کنه.
اما نوشتن کتاب زمان میبره و جوملا 2.5 یک ماهی میشه که منتشر شده. مطمئناً یک کتاب یکروزه نوشته نمیشه !
فعلاً همان کتاب 1.5 موجود هست.
تفاوتهای جوملا 2.5 با 1.5 هم نوشته شده و میتونید مطالعه کنید.
همچنین آموزشهایی هم که نیاز بوده در ویکی جوملا فارسی منتشر شده که میتونید مطالعه کنید!
رفرنس قدرتمند برای جوملا همان داکیومنتهای سایت اصلی جوملا هست. اگر انگلیسی خوبی داشته باشید میتونید این مطالب را خودتان ترجمه کنید تا با نام شما منتشر شود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون از پاسختان،
انگلیسی ام در آن سطحی نیست که بتونم اون همه document رو مطالعه کنم و همش رو بفهمم. اگر امکانش بود حتما ترجمه میکردم و ناشر کتاب میشدم. حیف که امکانش نیست وگرنه پیش قدم میشدم.
-
-
سلام
دوست عزیز همانطور که مهدی. گفتند با مراجعه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می تونید از آموزش هایی که قرار داده شده استفاده کنید.
در ضمن اگر مشکلی داشتید در انجمن مطرح کنید تا دوستان پاسخ شما رو بدن
در پناه حق
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود .
در ضمن دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شما هر مشکلی دارید در انجمن مطرح کنید دوستان شما را راهنمایی می کنند .
در ضمن در انجمن سرچ کنید مطمن باشید پاسخ تمامی سوالات خود را پیدا می کنید .
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
اگر زبانتون در حد خوندن کتاب نیست میتونید از فیلم های آموزشی استفاده کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فیلم هایی برای دانلود هست مربوط به 1.7 که با 2.5 فرقی نداره.
-
2 کاربر زیر از payam.hayati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
payam.hayati
سلام
اگر زبانتون در حد خوندن کتاب نیست میتونید از فیلم های آموزشی استفاده کنید:
فیلم هایی برای دانلود هست مربوط به 1.7 که با 2.5 فرقی نداره.
خیلی ممنون خیلی دنبال همچین آموزش هایی هستم. من lynda رو برای 1.5 دانلود کردم نمیدونستم برای 1.7 هم داره. برای 1.7 رو هم الان دانلود میکنه. ممنون دوست خوبم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)