-
بالا نیامد سایت
با سلام بر همه دوستان و تبریک سال نو
وبسایت من بالا نمی آید ، صفحه پیش فرض را روی هرکدام از منوها قرار می دهم جواب نمی دهد بغیر از یکی دو تا ، الان گذاشتم روی پیوندها که جواب می دهد ، لطفا کمک کنید ...
نشانی سایت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-21-2012 10:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مشکل رو پیدا کردم دوستان راهنمایی ندارند ؟ یا مثل همیشه اون رو هم خودم پیدا کنم ...
Fatal error: Allowed memory size of 73400320 bytes exhausted (tried to allocate 24 bytes) in /home/.../public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 478
در صفحه اول سایت query های زیادی اجرا می شوند که بیش از مقدار مموری است
-
-
دروود
اگر موردی بوده که شما یا دوستان در انجمن مطرح کردید و به پاسخ نرسیدید اعلام کنید تا پیگیری بشه > بنده و دوستان تمام تلاش خودمون رو برای کمک به همه کاربران انجام میدیم
سایت شما ویروسی هست و قابلیت بازدید به طور عدی وجود نداره
این ارری هم که شما قرار دادید مربوط به سرور شما میشه و باید از طریق مدیریت هاستینگ خودتون پیگیری کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
اگر موردی بوده که شما یا دوستان در انجمن مطرح کردید و به پاسخ نرسیدید اعلام کنید تا پیگیری بشه > بنده و دوستان تمام تلاش خودمون رو برای کمک به همه کاربران انجام میدیم
سایت شما ویروسی هست و قابلیت بازدید به طور عدی وجود نداره
این ارری هم که شما قرار دادید مربوط به سرور شما میشه و باید از طریق مدیریت هاستینگ خودتون پیگیری کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
از پاسخ شما بسیار ممنونم ، اما اغلب اوقات مثل اینبار پاسخ ها دقیق و صحیح نیستند ...
-
-
سلام
انجمن ها جهت رفع اشکال دایر هستند نه آموزش هر چند مطالب آموزشی هم در کنارشون قرار داده میشه اما هدف رفع اشکال هست،گذشته از این ممکنه مشکلات پیش اومده و رو کسی بلد نباشه که پاسخگو باشه درسته اینجا انجمن جوملا هست و اساتید و ناظران زیادی فعالیت می کنند اما خوب هیچکس نمیتونه اشراف کامل به یک موضوعیت رو به رشد مثل جوملا داشته باشه.شخصا" بارها سوالات برنامه نویسی در انجمن برنامه نویسان قرار دادم که بی پاسخ موندن مجبور شدم برم سایر منابع.
موفق باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)