سلام و عرض تبریک سال نو به همه دوستان
در یک سایت برای قسمت کتابها نیاز است از جودل استفاده کنم
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید چگونه از امکانات پبشفرض یا بسته کمکب بتوانم جدولی مانند تصویر داشته باشم.
سپاس

سلام و عرض تبریک سال نو به همه دوستان
در یک سایت برای قسمت کتابها نیاز است از جودل استفاده کنم
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید چگونه از امکانات پبشفرض یا بسته کمکب بتوانم جدولی مانند تصویر داشته باشم.
سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
از قسمت مدیریت مطالب یک مطلب جدید ایجاد کنید با سپس دکمه html موجود در editor جوملا را بزنید و کد زیر را در آن کپی کنید.
بعد اعداد one تا five را عوض کنید.کد:<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="1" width="100%"> <tr> <td>one</td> <td>two</td> <td>three</td> <td>four</td> <td>five</td> </tr> <tr> <td>one</td> <td>two</td> <td>three</td> <td>four</td> <td>five</td> </tr> <tr> <td>one</td> <td>two</td> <td>three</td> <td>four</td> <td>five</td> </tr> <tr> <td>one</td> <td>two</td> <td>three</td> <td>four</td> <td>five</td> </tr> <tr> <td>one</td> <td>two</td> <td>three</td> <td>four</td> <td>five</td> </tr> </table>
یا تشکر و درود از آقای نوید و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
html که ساده ترین حالت آنست که فکر خوبی بود اما پلاگین
Abivia.net SuperTable Plugin
را نصب و فعال کردم اما اتفاق خاصی نیفتاد!!!
در صورت امکان اگر تنظیمات خاصی دارد را نیز بفرمایید.
سلام
در سورس صفحه کنترل کنید css های پلاگین فراخوانده می شوند
موفق باشید
سلام
css را نیز فعال کردم اما ....
سپاس
این کامپونت رو هم امتحان کنید
com_eventtableedit_2.1.2_rc1
علاقه مندی ها (Bookmarks)