سلام
اینکه کدام را انتخاب کنیم سوال خیلی هاست در دوره کاردانی من تحقیقی بین این دو زبان انجام دادم از بین اساتید طراحی وب از جمله آقایان زنگنه،پاپایی(دانشگاه آزاد واحد اهواز)،پازهر(استعداد درخشان دانشگاه شهید چمران) و ... که در مقاله درج کردم مطالعه کنید بعد به راحتی میتونید انتخاب کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد Down شدن سایت ها علت های مختلفی ممکنه وجود داشته باشه و اینکه فقط به این خاطر که ASP هست دلیل علمی و متقاعد کننده ای نیست.
مقایسه این دو کاره بسیار سختیه چون هر دو قابلیت های خاص خودشون رو دارند.تنها اوپن سورس بودن دلیل انتخاب نخواهد شد من هم میتونم بگم:
پشتیبان بزرگی پشت سر ASP هست (مایکروسافت).
برنامه بزرگ با قابلیت های فراوان برای مدیریت این زبان وجود داره VisualStudio که در تمامیه زبان های اوپن سورس این چنین برنامه ایی برای مدیریت پیدا نخواهید کرد بنده جاوا کار کردم #C هم همینطور بهترین برنامه گرافیکی برای جاوا Eclipse اما شاید نصف امکانات VS هم نداشته باشه.
توی جهان شما برای کار باید یکی از این دو زبان رو بلد باشید که در ایران بیشتر استخدام ها رو برای طراحی وب افرادی که ASP مسلط هستند تشکیل میدن همچنین حقوق یک ASP کار که حالا نگیم با VB با #C کد مینویسه همواره بالاتر از یک PHP کار خواهد بود این مورد اصلا" نیازی به بحث نداره کافیه به دو یا سه تا از این شرکت های طراحی وب سر بزنید خودتون متوجه خواهید شد.
شما برای طراحی سایت با ASP باید یا VisualBasic رو بخونید یا C# اما در PHP فقط خود PHP رو میخونید.(کار در ASP سختر خواهد بود اما شما بعد از مسلط شدن به مثلا" C# توانستید هم برنامه نویسی تحت ویندوز رو یاد بگیرید هم طراحی وب در صورتی که در PHP فقط یک زبان که صرفا" جهت طراحی وب خواهد بود رو یاد میگیرید نه بیشتر.)
موارد رو بخام بگم طومار خواهند شد بعد از این تایپیک هم مسلما" دوستان PHP کار دفاع خواهند کرد و ممکنه بحث خوشایند نشه که ترجیح میدم در این صورت پاسخ ندم.
از نظربنده مقایسه PHP با ASP.NET مثل مقایسه ویندوز سون با ویندوزهای لینوکس هست در نسخه های آخر ویندوزهای لینوکس هم دارن بیشتر روی محیط گرافیکی برای کاربر پسند تر شدنشون کار می کنند که از این نظر هیچوقت با ویندوزهای مایکروسافت قابل مقایسه نخواهند بود.
اگر بعد از خواندن مقاله ایی که براتون قرار دادم تصمیم به یادگیری ASP کردید اعلام کنید تا منابع رو برای شروع تقدیم کنم.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)